發新話題

[WE] WE GBB M4專區

引用:
原帖由 大力金剛腿 於 18-4-2009 00:39 發表
原裝用topgas都過1J.................
我試過topgas,爽穿罐底
如果打紅氣就穿罐邊+邊凹
如果用台灣M4 CO2夾,後果,不X切想

引用:
原帖由 donaldszeto31 於 18-4-2009 00:51 發表

我試過topgas,爽穿罐底
如果打紅氣就穿罐邊+邊凹
如果用台灣M4 CO2夾,後果,不X切想
隻匣個設計好有問題~打到top已經偷笑~
如果你打到兩匣紅氣~師兄你執到好野~

引用:
原帖由 越南河粉 於 18-4-2009 01:55 發表

隻匣個設計好有問題~打到top已經偷笑~
如果你打到兩匣紅氣~師兄你執到好野~
師兄我想問,隻匣個設計有甚麼問題?點解打五到紅氣?

回復 605# 的帖子

你提到易壞的parts(bolt catch, charging handle)全都有剛制品,要改大後座力有特制的recoil spring及另忘了名稱的部件。至於改細力,暫時最好不要改,因為那件用來改細力的$20 parts有設計上的漏洞,以致出氣非常不穩定。個人經驗是可以由1J至0.02J,而且不停嘔彈!據說四月中會有新parts到可解決我的問題,但現在仍未有消息,所以我的槍一直都放在軍軍軍處,希望盡快有得玩吧!

希望遲d有廠做一d套裝出黎啦..
姐係一面力既一套,兩面力又一套,罐底又一套可以比人簡啦

引用:
原帖由 rYaN 於 19-4-2009 02:31 發表
希望遲d有廠做一d套裝出黎啦..
姐係一面力既一套,兩面力又一套,罐底又一套可以比人簡啦
最好係bolt set啦.一換就得.

聽人講,有副廠出精管,大家有福啦

引用:
原帖由 donaldszeto31 於 19-4-2009 02:45 AM 發表
聽人講,有副廠出精管,大家有福啦
你指內管?原裝果條都ok啦...
如果出外管就正

引用:
原帖由 loop2 於 19-4-2009 02:44 AM 發表

最好係bolt set啦.一換就得.
都好呀,不過成本會唔會好高呢?

引用:
原帖由 tongsir 於 19-4-2009 01:30 發表
你提到易壞的parts(bolt catch, charging handle)全都有剛制品,要改大後座力有特制的recoil spring及另忘了名稱的部件。至於改細力,暫時最好不要改,因為那件用來改細力的$20 parts有設計上的漏洞,以致出氣非常不 ...
萬二分感謝d 兄的解答

引用:
原帖由 rYaN 於 19-4-2009 02:51 發表

都好呀,不過成本會唔會好高呢?
估應該唔會多好多。佢隻mag咁大件又人工又運費都係2xx..不過遇到鬼火幾會會大左,check左槍唔使2野就唔同火力,Lol...

引用:
原帖由 loop2 於 19-4-2009 09:56 發表

估應該唔會多好多。佢隻mag咁大件又人工又運費都係2xx..不過遇到鬼火幾會會大左,check左槍唔使2野就唔同火力,Lol...
可以用索帶索住個上下身等佢唔可以拆咪得
鵰。豹。狸。獅。狒

回復 619# 的帖子

I experience the same as you C Hing, if you receive the news of new design 'small power' parts, pls share la.

My WE is now pending for CQB, although I can use velocity redpution adpator

Thx

引用:
原帖由 loop2 於 19-4-2009 09:56 AM 發表

we隻bolt 淨係得個樣,都350未計內部d野

引用:
原帖由 rYaN 於 19-4-2009 13:39 發表

we隻bolt 淨係得個樣,都350未計內部d野
Anyway,.. still cheaper that W@... look at the bright side.

發新話題