發新話題

[WE] WE GBB M4專區

好..個波就交比西方狗同路比啦

引用:
原帖由 路比 於 28-4-2009 00:15 發表

只要係入氣,你拎枝手槍黎都受你玩
不過好似仲未約到時間

用佢得唔得

引用:
原帖由 rYaN 於 28-4-2009 01:29 發表
今日見到枝m16a3係用m4a1身...灰左..
師兄咁講法,遲d佢出咗m16a3前折同尾托,可唔可以用枝m4a1個身去改成m16a3,因為我有兩枝we m4a1,唔想再去買多枝.

引用:
原帖由 BNN 於 29-4-2009 12:44 發表

師兄咁講法,遲d佢出咗m16a3前折同尾托,可唔可以用枝m4a1個身去改成m16a3,因為我有兩枝we m4a1,唔想再去買多枝.
好大可能得

引用:
原帖由 rYaN 於 29-4-2009 01:07 發表
好..個波就交比西方狗同路比啦
我會話你知, 我地冇過火 我地冇過火 我地冇過火 我地冇過火

落場開波 痛痛痛

引用:
原帖由 路比 於 29-4-2009 14:58 發表

我會話你知, 我地冇過火 我地冇過火 我地冇過火 我地冇過火

落場開波 痛痛痛
一粒姐
一粒姐

TS CUSTOM LARUE RECEIVER
US$ 429

附件

29-4-2009 22:50 , 售價: 金錢 2  [記錄]  [購買]

仲有冇第2d花,

I WANT IT!  I WANT IT NOW!

今日試左新野,又係果間出既parts
明顯bolt順左..原理同啤令尾頂差唔多,話可以慳dd gas
記住..一定要配用埋佢地廠既90%彈弓,
其他加硬彈弓有機會lock唔到bolt

附件

30-4-2009 00:05

30-4-2009 00:05

呢舊野 就咁放入去尾通 頂住條彈弓就得??

引用:
原帖由 mattma369 於 30-4-2009 01:11 AM 發表
呢舊野 就咁放入去尾通 頂住條彈弓就得??
係要拎返舊果粒出黎,放依粒入去..再放彈弓...etc

我尋日係軍軍軍買左佢個2面嘩佬set野~~自己返去裝啦,裝完都係原先咁大力~~~
各師兄,有冇其他方法可以降降火呀~~
thanks

改左推彈嘩佬入面果條彈弓~用個鋁雀籠~用簿d oring~整齊可減10%~我試過work~吾知其他師兄有冇試過~

引用:
原帖由 越南河粉 於 30-4-2009 16:38 發表
改左推彈嘩佬入面果條彈弓~用個鋁雀籠~用簿d oring~整齊可減10%~我試過work~吾知其他師兄有冇試過~
what is "鋁雀籠"?

發新話題