發新話題

[WE] WE GBB M4專區

回復 734# 的帖子

唔係喎,我放晒hopup粒彈識下”罪”呀。用新鋼管。
係咪推hopup個環掉轉左裝呀?

引用:
原帖由 loop2 於 5-5-2009 21:42 發表

有彈都lock?
有時無彈 唔識lock 但係又唔係唔夠氣

引用:
原帖由 Terryimac 於 6-5-2009 01:30 發表

又話聲稱新hop up會解決到問題既...?

咁我都係唔side錢換佢個hop up同鋼管住...
好彩未換姐

引用:
原帖由 loop2 於 6-5-2009 01:41 發表

打重d可能會好d,但因我冇 .25g 以上係手、冇得玩、、
我支係第一水, 而家用3珠情況係好d
signature oversize

引用:
原帖由 Terryimac 於 6-5-2009 01:46 發表

我支係第一水, 而家用3珠情況係好d
我都係第一水
我支遠就遠
不過好鐘意兜右邊
我做左殺神特工

我ver1 short barrel .25g 大炒
Ver2 cqbr .25g 中炒
(hopup 不能) 或者weekend 先拿去比巾巾巾check下

聽日就出去~一支槍加九隻匣~真係激死人

引用:
原帖由 越南河粉 於 6-5-2009 02:02 發表
聽日就出去~一支槍加九隻匣~真係激死人
我上次放底隻匣,1星期先有得拿返、、、個底重要花左、、

吾係點喎~自己整到都自已整啦

各位c兄,細路我呢有意換we gbb ,買槍個陣要注意d咩ar??
同要換咩parts 好??
thank you
CANON 友
350D 17-40 mm 4L   50mm 1.8 430ex
400D 70-200mm 4L  85mm 1.8 580exII
BG-E3

引用:
原帖由 swat852 於 6-5-2009 03:30 發表
各位c兄,細路我呢有意換we gbb ,買槍個陣要注意d咩ar??
同要換咩parts 好??
thank you
去巾巾巾 其實佢會教哂你
換D咩好
換哂啦

唔該曬你
CANON 友
350D 17-40 mm 4L   50mm 1.8 430ex
400D 70-200mm 4L  85mm 1.8 580exII
BG-E3

引用:
原帖由 loop2 於 6-5-2009 01:58 發表
我ver1 short barrel .25g 大炒
Ver2 cqbr .25g 中炒
(hopup 不能) 或者weekend 先拿去比巾巾巾check下
我支m4a1係第一水貨~用"生豬" + 10" barrel 打 50m遠 40mm x 55mm靶~
如果用長管 + "生豬"未到50m就炒~
所以如果用長管 + "三鹿"應該會再好d~

F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 westdog 於 6-5-2009 14:08 發表

我支m4a1係第一水貨~用"生豬" + 10" barrel 打 50m遠 40mm x 55mm靶~
如果用長管 + "生豬"未到50m就炒~
所以如果用長管 + "三鹿"應該會再好d~
Ching..

I cant de-code"生豬" & "三鹿"..

星期日試左~
打.3珠表現良好,彈道幾直
不過力量方面
真係冇可能落場

發新話題