發新話題

[WE] WE GBB M4專區

粗粗地..玩住先..

引用:
原帖由 聶風 於 6-5-2009 10:51 PM 發表
粗粗地..玩住先..
師兄你既粗粗地都幾dum本……

引用:
原帖由 聶風 於 6-5-2009 22:51 發表
粗粗地..玩住先..
Ching,請問你隻仿t1得唔得?使唔使成曰做zeroing?

引用:
原帖由 loop2 於 7-5-2009 00:06 發表

Ching,請問你隻仿t1得唔得?使唔使成曰做zeroing?
支仿t1鏡就無問題..不過個mount就要勁汁至裝到上槍,如果唔係會斜埋一邊...

引用:
原帖由 rYaN 於 6-5-2009 23:58 發表

師兄你既粗粗地都幾dum本……
師兄除左兩個MAGPUL..其他全部老番..不過想換過條骨.要黑色有咩好介紹..?..

依條骨ok呀,唔好浪費$$$

引用:
原帖由 聶風 於 7-5-2009 00:51 發表

師兄除左兩個MAGPUL..其他全部老番..不過想換過條骨.要黑色有咩好介紹..?..
師兄咁砌要幾銀? (幾理想呀個setting..參考下~ )

引用:
原帖由 adrianyahk 於 7-5-2009 01:03 發表

師兄咁砌要幾銀? (幾理想呀個setting..參考下~ )
為左個t-1?

引用:
原帖由 loop2 於 7-5-2009 01:17 發表

為左個t-1?
唔係...因為睇左Magpul隻碟....所以....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 7-5-2009 01:21 發表

唔係...因為睇左Magpul隻碟....所以....
.. Same same la...

引用:
原帖由 loop2 於 7-5-2009 01:24 發表

.. Same same la...
反正未有咩計劃,咪參考下先囉...

we m4 CQB $2580
大陸骨-朋友唔要比,應該3百幾 (要汁)
KA前後西.$400.(唔Fit要加野至裝得緊)
仿Tangodwon grips $120 (fit)
gp vltor 火帽 $140 (fit)
MAGPUL grips $170 (要自己鑽孔)
MAGPUL PTS CTR Stock $580 (fit)
仿 T-1 (mount就要勁汁至裝到上槍,如果唔係會斜埋一邊)$570

引用:
原帖由 聶風 於 7-5-2009 01:25 發表
we m4 CQB $2580
大陸骨-朋友唔要比,應該3百幾 (要汁)
KA前後西.$400.(唔Fit要加野至裝得緊)
仿Tangodwon grips $120 (fit)
gp vltor 火帽 $140 (fit)
MAGPUL grips $170 (要自己鑽孔)
MAGPUL PTS CTR  ...
都幾大件事.... 原裝有條RAS呀可?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 7-5-2009 01:31 發表

都幾大件事.... 原裝有條RAS呀可?
原裝有..

引用:
原帖由 聶風 於 7-5-2009 01:33 發表

原裝有..
呼...M4果支又冇wor...

發新話題