發新話題

[WE] WE GBB M4專區

想買多支整呢款..

全部用真品....27000左右、、、全部直上,唔冼洗頭痛 @.@

嘩....好正~!

引用:
原帖由 聶風 於 7-5-2009 01:25 AM 發表
we m4 CQB $2580
大陸骨-朋友唔要比,應該3百幾 (要汁)
KA前後西.$400.(唔Fit要加野至裝得緊)
仿Tangodwon grips $120 (fit)
gp vltor 火帽 $140 (fit)
MAGPUL grips $170 (要自己鑽孔)
MAGPUL PTS CTR  ...
差個magpul槍帶扣

引用:
原帖由 rYaN 於 7-5-2009 09:31 發表

差個magpul槍帶扣

Magpul ASAP Ambidextrous Sling Attachment Point for WA GBB Rifle / Systema PTW
有貨啦,快d買啦

我訂左真品仲未有

引用:
原帖由 路比 於 7-5-2009 10:07 發表

Magpul ASAP Ambidextrous Sling Attachment Point for WA GBB Rifle / Systema PTW
有貨啦,快d買啦

我訂左真品仲未有
I bought 真品.....so expensive.....

引用:
原帖由 loop2 於 7-5-2009 10:11 發表

I bought 真品.....so expensive.....
好正...

buy la buy la...

引用:
原帖由 loop2 於 7-5-2009 11:10 發表
buy la buy la...
吸緊毒...

引用:
原帖由 路比 於 7-5-2009 10:07 AM 發表

有貨啦,快d買啦

我訂左真品仲未有
PTS $192……

已經中蕉.

有D好parts 分享下

我買了L字頭的tune up parts , 同完裝 design 上有分別 , 安裝後打得遠了.有C 兄安裝了嗎?( 吾好問我完理要知的問下D高手)

引用:
原帖由 frankiecho 於 8-5-2009 12:12 AM 發表
我買了L字頭的tune up parts , 同完裝 design 上有分別 , 安裝後打得遠了.有C 兄安裝了嗎?( 吾好問我完理要知的問下D高手)
有留意到,不過未裝,見師兄裝完有噤既報告,睇黎又要裝黎試啦

唔該到底點拆條黑色氣芯出黎..?

引用:
原帖由 frankiecho 於 8-5-2009 00:12 發表
又要比錢了

發新話題