發新話題

[WE] WE GBB M4專區

引用:
原帖由 frankiecho 於 8-5-2009 00:12 發表
有D好parts 分享下
我買了L字頭的tune up parts , 同完裝 design 上有分別 , 安裝後打得遠了.有C 兄安裝了嗎?( 吾好問我完理要知的問下D高手)
好吸引~
攪到我都想換tim~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

點解咁多新零件出左但冇人留意到bolt個件膠?

10"新外管WE M4

引用:
原帖由 loop2 於 10-5-2009 07:17 PM 發表
點解咁多新零件出左但冇人留意到bolt個件膠?
果舊垃圾...有左佢仲衰...隨時阻住個鎚打唔到

引用:
原帖由 rYaN 於 10-5-2009 22:05 發表

果舊垃圾...有左佢仲衰...隨時阻住個鎚打唔到
...新cqbr隻bolt入面白色個件spacer wor?!...條咀直左Wor..

引用:
原帖由 loop2 於 10-5-2009 10:14 PM 發表

...新cqbr隻bolt入面白色個件spacer wor?!...條咀直左Wor..
打耐左你就知,,,佢會冇啦啦向前郁..打打下要拆槍整返舊膠向後

引用:
原帖由 rYaN 於 10-5-2009 22:25 發表

打耐左你就知,,,佢會冇啦啦向前郁..打打下要拆槍整返舊膠向後
Disassembly支bolt睇睇,又ok實wor....?!重想話買件放入支舊version到tim...

我果支入左廠大修~

引用:
原帖由 frankiecho 於 8-5-2009 00:12 發表
有D好parts 分享下
我買了L字頭的tune up parts , 同完裝 design 上有分別 , 安裝後打得遠了.有C 兄安裝了嗎?( 吾好問我完理要知的問下D高手)
裝左真係打遠左30至40尺左右,但記住加膠水固定o-ring可還少與piston head與芯的磨損及nozzle的偏差

我想問問大家有無試過lock唔到 blot
我咁多隻匣都lock唔到
換條90彈弓會唔會好d

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 11-5-2009 06:41 發表
換條90彈弓會唔會好d
#74 broken?

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 11-5-2009 06:41 發表
換條90彈弓會唔會好d
有可能係個lock磨損左
我打2場game就去換左2個

引用:
換條90彈弓會唔會好d
有幾個可能:
1拆過尾通,裝得唔岩位
2lock bolt塊野蝕左

你試下拉條cocking handle,拉到盡時噤下塊lock bolt既片,睇下lock唔lock到,如果好似lock lock地但放手就彈番去前面,就係蝕左
如果完全噤唔到落去,你條尾通扭得太入
如果無事完全lock到,都可能係扭得太入,或者匣有問題...
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

有無師兄試過自己同個身噴色?因為我嫌個身唔夠黑...

等佢出金身等到發mo ,把心一橫不如自己噴過

唔知拆晒D野出黎會唔會有D難度?

Thx Thx
signature oversize

T91 GBB?!

ROC T91 GBB 第一段   全自動  無彈後定功能

http://tw.youtube.com/watch?v=IxzX1PsFnyE&eurl=http://tw.youtube.com/my_videos_edit2

ROC T91 GBB 第二段   單發 及 連發  試射

http://tw.youtube.com/watch?v=cL6CM-j9o4Q&eurl=http://tw.youtube.com/my_videos_edit2

自家制?!

發新話題