發新話題

[WE] WE GBB M4專區

我都見到係m4a1 marking

引用:
原帖由 Seed 於 19-5-2009 23:44 發表
我都見到係m4a1 marking
OH NO~~~

咁算啦~我放棄啦~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 westdog 於 20-5-2009 12:05 AM 發表

OH NO~~~

咁算啦~我放棄啦~
可能下水係a3身呢

各位c兄 ~ 我想問下個bolt 入面有粒白色的膠 ... 個粒膠有咩用嫁? 同埋你地枝M4 有冇試過個粒膠鬆左走左上去  ...  我個枝打唔夠半日就會因此問題冇得玩要攞番軍軍軍到 ... c兄們有冇解救方法ar ? 請教教小的

引用:
原帖由 mooka 於 20-5-2009 21:22 發表
各位c兄 ~ 我想問下個bolt 入面有粒白色的膠 ... 個粒膠有咩用嫁? 同埋你地枝M4 有冇試過個粒膠鬆左走左上去  ...  我個枝打唔夠半日就會因此問題冇得玩要攞番軍軍軍到 ... c兄們有冇解救方法ar ? 請教教小的; ...
this one?

Spacer用膠水固定.

係佢la ~~ 比軍軍軍佢地用膠水固定過兩次了 ... 到番鬆...
c兄你是用咩用膠水固定的...

引用:
原帖由 mooka 於 20-5-2009 22:00 發表
係佢la ~~ 比軍軍軍佢地用膠水固定過兩次了 ... 到番鬆...
c兄你是用咩用膠水固定的...
圖上方那支是原裝新版CQBR的打咗大約2支TOP GAS仲未鬆.
圖下方那支是舊版M4A1的, 白色膠SPACER是自己用鑼絲膠固定的, 都係打咗大約兩支TOP GAS都仲未鬆.

其實個粒野有咩用嫁?

引用:
原帖由 mooka 於 20-5-2009 22:18 發表
其實個粒野有咩用嫁?
可保持黑色個條管同個BOLT成一直線........

引用:
原帖由 roger822 於 16-5-2009 10:34 發表
原來唔止我一個係咁

which type of gas did you use?? CO2? Red?

oh ~~~ 多謝c 兄解答~
咁點解佢一走上左D 就會開唔到槍le ??

引用:
原帖由 mooka 於 20-5-2009 22:36 發表
oh ~~~ 多謝c 兄解答~
咁點解佢一走上左D 就會開唔到槍le ??
do you see a hole on the black colour tube?

yes~~ what is that  hole ...

Gas hole

咁我將粒膠推到上個GAS HOLE 上面可唔可行LE ~ 這開到槍嗎?

發新話題