發新話題

[WE] WE GBB M4專區

引用:
原帖由 紗夢 於 25-5-2009 09:51 AM 發表

師兄好波
唔知IPSCGM師兄會點回應呢
大家知就得啦,比機會人地落台

[quote]原帖由 IPSCGM 於 25-5-2009 02:54 發表
唔係,係TS .Custom

http://www.wix.com/ts1airsoft/TS-One

聽講佢會出鋼制Trigger同鋼Hammer ,等緊佢出,因為我枝槍單發變

[quote]原帖由 BNN 於 25-5-2009 11:43 AM 發表

我都有咁

引用:
原帖由 紗夢 於 25-5-2009 09:51 發表

師兄好波
唔知IPSCGM師兄會點回應呢
唔好阻人搵食la

[quote]原帖由 BNN 於 25-5-2009 11:43 發表

我都有咁

引用:
原帖由 G3A3 於 25-5-2009 15:23 發表

某品牌已經出左鋼保品(尋日見到),不過都吳平。
吋短管都到埋添!不過我等緊另一是條更正的!

師兄單發變連發問題請問你扣雞時是否扣到底都一樣?
我扣雞時,係一

引用:
原帖由 Kane 於 25-5-2009 02:15 PM 發表

唔好阻人搵食la
唔好噤啦..唔係人地唔上黎promote d新產品要出去自己睇既

引用:
原帖由 rYaN 於 25-5-2009 13:51 發表

有出鋼parts都唔會免費換啦
咁佢本身設計有問題麻!咁佢依家都免費維修,整幾多次都整,咁出

[quote]原帖由 BNN 於 25-5-2009 20:07 發表

咁佢本身設計有問題麻!咁佢依家都免費維修,整幾多次都整,咁出

TS真係出咗鋼hammer啦,買番個睇下可唔可以解決單發變連發問題先.

其實應該連Trigger一齊換,但係只得銀色,裝上枝槍有啲怪,都係等佢出黑色至買.

附件

25-5-2009 22:37

引用:
原帖由 IPSCGM 於 25-5-2009 10:37 PM 發表
TS真係出咗鋼hammer啦,買番個睇下可唔可以解決單發變連發問題先
師兄你返黎啦?

回復 916# 的帖子

你話係就係囉,無錯,槍街所有既嘢都係我出既.

隨咗你係咁話得嗰個牌子唔關我事...

引用:
原帖由 IPSCGM 於 25-5-2009 10:44 PM 發表
你話係就係囉,無錯,槍街所有既嘢都係我出既.

隨咗你係咁話得嗰個牌子唔關我事...
早d認咪唔洗比人起底囉

何必呢.......................
算啦人地出零件賣下廣告好正常................
但係比我會用實力証明

話時話,ryan你講個隻牌子真係幾好,
用左用少好多氣.

發新話題