發新話題

[WE] WE GBB M4專區

never mind...

引用:
原帖由 loop2 於 29-5-2009 21:53 發表
  never mind...
不過有,M4新款黑色,沙色金身,一款$6XX,一款$4XX

WE@ the 5th Ranger Training Battalion, Camp Frank D. Merrill
Complete squad of U.S. Army Rangers with full kit

附件

WE M4_resize.jpg (206.23 KB)

30-5-2009 13:31

WE M4_resize.jpg

引用:
原帖由 donaldszeto31 於 30-5-2009 03:00 發表

不過有,M4新款黑色,沙色金身,一款$6XX,一款$4XX
Really?!  

Available now?!

Any idea what marking?

I go check now....

引用:
原帖由 d.s 於 30-5-2009 13:31 發表
WE@ the 5th Ranger Training Battalion, Camp Frank D. Merrill
Complete squad of U.S. Army Rangers with full kit
Am i seeing a GBB249? or a real deal?

其實銅芯好失禮人咩

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 1-6-2009 02:28 發表
其實銅芯好失禮人咩
玩具之嘛,冇失唔失禮~
不過唔夠像真就唔靚仔囉~
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 高!高!高! 於 1-6-2009 03:22 發表

玩具之嘛,冇失唔失禮~
不過唔夠像真就唔靚仔囉~
開槍先見到姐
講到好似要做人世 日日對住咁

吳好意思、題外話:聽聞枝雪卡今日會到!!

一陣出去睇埋先^^!

引用:
原帖由 G3A3 於 3-6-2009 09:08 發表
吳好意思、題外話:聽聞枝雪卡今日會到!!
對吳住各位!!誤中地雷!

引用:
原帖由 G3A3 於 3-6-2009 17:36 發表

對吳住各位!!誤中地雷!
但佢都擺左個"半完成品"係度,

唔知大貨會唔會都係手柄同下身同一隻色呢? 有d怪怪地...
signature oversize

引用:
原帖由 Terryimac 於 3-6-2009 21:00 發表

但佢都擺左個"半完成品"係度,

唔知大貨會唔會都係手柄同下身同一隻色呢? 有d怪怪地...
D色似師兄簽名的顏色

發新話題