發新話題

IKARIAM <- 一隻類似Simcity + AOM的game

引用:
原帖由 1233 於 14-12-2008 22:44 發表

=0=唔得...我個碼頭好重要呀!!係我既殖民地救星
您要益人地定係要佢空手而回

高達00距離我16小時的船程,有點擔心鞭長莫及,但係如果能力可及的話,我一定出手趙佢!

大家可以報告一下各自的兵力嗎?以研究戰略好嗎?CGF聯盟發動!

最討厭那些亂咬人的狼!又唔係勁,軍分排名5171就學人亂吠,真係睇唔過眼...

小弟現時的兵力:

方陣兵 x 10, 已upgrade至鋼劍鋼盾
劍士 x 10, 已upgrade至鋼劍銅盾
投石兵 x 10
射手 x 10
強弩船 x 5
廣 邑 千 家 群 所 羨
萬 鐘 於 我 何 加 焉
志 分 涇 渭 昭 真 偽
立 德 樹 人 續 孔 篇

我o係4:10 grigori

我要搵人簽文物條約
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

我無硫磺,想幫都有心無用
因為一隻都無

我想要石同硫磺各300,用水晶同葡萄換

回復 212# 的帖子

積夫住到咁遠做咩

引用:
原帖由 積夫 於 15-12-2008 00:21 發表
高達00距離我16小時的船程,有點擔心鞭長莫及,但係如果能力可及的話,我一定出手趙佢!

大家可以報告一下各自的兵力嗎?以研究戰略好嗎?CGF聯盟發動!

最討厭那些亂咬人的狼!又唔係勁,軍分排名5171就學人亂 ...
您講一聲我就即刻生產衝撞船,比一日我就夠

引用:
原帖由 Boniface 於 15-12-2008 05:20 發表
我想要石同硫磺各300,用水晶同葡萄換
我有300 硫磺去緊

無人理我
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回復 218# 的帖子

咁你想要葡萄定水晶呀???

回復 216# 的帖子

冇計....我同你地可能是唔同時期申請帳戶,所以距離比較遠....
廣 邑 千 家 群 所 羨
萬 鐘 於 我 何 加 焉
志 分 涇 渭 昭 真 偽
立 德 樹 人 續 孔 篇

回復 219# 的帖子

等多1,2日先啦
研究緊

回復 221# 的帖子

殖民去近d我地啦

引用:
原帖由 積夫 於 15-12-2008 10:24 發表
冇計....我同你地可能是唔同時期申請帳戶,所以距離比較遠....
我想要文物

4:10

grigori

回復 224# 的帖子

莊家......我要石呀......
要唔要酒或水晶呀......我兩樣都就爆

發新話題