發新話題

IKARIAM <- 一隻類似Simcity + AOM的game

引用:
原帖由 Boniface 於 15-12-2008 13:35 發表
莊家......我要石呀......
要唔要酒或水晶呀......我兩樣都就爆
兩樣我都要,不過我d船去緊我新開的殖民地,未有咁快可以送野去你度
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回復 218# 的帖子

我ship左300百水晶去你度,因為爆哂要散貨

回復 226# 的帖子

唔緊要,我要散貨....

回復 226# 的帖子

咁你遲d ship番600石俾我啦

引用:
原帖由 Boniface 於 15-12-2008 13:41 發表
咁你遲d ship番600石俾我啦
ok
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

請問仲打唔打那個高達00?

我派兵過去要16個hours...要同大家好好配合
廣 邑 千 家 群 所 羨
萬 鐘 於 我 何 加 焉
志 分 涇 渭 昭 真 偽
立 德 樹 人 續 孔 篇

回復 224# 的帖子

莊家兄我地唔係已經簽了文化條約喇咩?

#
來自 asdd1 的 5 兵力正在前往 Super 的途中。

#
1分 52秒
來自 asdd1 的 5 兵力正在前往 Super 的途中。

#
1分 45秒

#
1分 39秒

呢條pk又黎

引用:
原帖由 積夫 於 15-12-2008 20:57 發表
莊家兄我地唔係已經簽了文化條約喇咩?
......可唔可以唔同殖民地簽一件(唔係咁知隻game d 野 )

引用:
原帖由 積夫 於 15-12-2008 20:56 發表
請問仲打唔打那個高達00?

我派兵過去要16個hours...要同大家好好配合
我冇所謂,反正我都只係清佢海軍...
如果我幫到手的話,早幾日話我知等我預備

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 15-12-2008 01:12 發表
我o係4:10 grigori

我要搵人簽文物條約
仲有冇位?我又要~~~~~~~~~

引用:
原帖由 ACYY 於 15-12-2008 22:19 發表

仲有冇位?我又要~~~~~~~~~
多多都要4:10 grigori

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 15-12-2008 22:23 發表

多多都要4:10 grigori
來吧來吧!

應該同一個玩家只能簽一次...

ACYY兄我又同你簽,你在哪兒?

仲有,唔洗清佢海軍喇,已經派了間諜去起了佢底,佢得個的屎咁多多資源,就算有兵都唔怕佢,我仲有一日就研究完成「督管」,到時我做先頭部隊過去打殘佢先,之後接管佢個城。

大家請報一報你地派軍去那個屎忽鬼度要幾耐,跟住我地夾下o的時間,一個打完之後剛撤兵就即刻到第二個入去,第二個走完到第三個入去,一於輪佢大米!

雖然佢冇資源,但係大家打殘佢升下軍分都好!

最緊要係大家未結盟,等條友唔知乜頭乜路,咁多人走去打佢!

我想問大家有無石仔換呀?
我有大量酒同水晶呢

發新話題