發新話題

IKARIAM <- 一隻類似Simcity + AOM的game

回復 413# 的帖子

搶左幾多野呀
不過佢真係己經無咩野好搶
真係燒銀紙

回復 286# 的帖子

丁丁姐,已經回緊2100葡萄過妳o既50:45丁丁鎮,唔該晒妳,不過要12小時後才到妳處 ~~

話時話,有冇考慮下將妳個簽名改做城市座標?因為想快o的send返野比妳,唔等妳隻船到時顯示的Link, 結果要搵返10個page前的帖才找到妳的座標呢~~~
廣 邑 千 家 群 所 羨
萬 鐘 於 我 何 加 焉
志 分 涇 渭 昭 真 偽
立 德 樹 人 續 孔 篇

岩岩計完條數
起第四個殖民地要第九級倉庫,第三級總督府同皇宮
第四個殖民地都要有同樣指標
總共要
97809木 31703石 18340水晶
........真係好貴.......

第四個殖民地ge路有排走
今晚打老虎

引用:
原帖由 積夫 於 26-12-2008 13:33 發表
丁丁姐,已經回緊2100葡萄過妳o既50:45丁丁鎮,唔該晒妳,不過要12小時後才到妳處 ~~

話時話,有冇考慮下將妳個簽名改做城市座標?因為想快o的send返野比妳,唔等妳隻船到時顯示的Link, 結果要搵返10個page ...
或許 edit左你第一個post 加左d人的座標落去
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

有冇人要提子我要晶呀!!!!~~~

引用:
原帖由 destiny 於 26-12-2008 20:36 發表
有冇人要提子我要晶呀!!!!~~~
600晶 得唔得?
得的話請報地址

點先可以搶到人地d金架???

引用:
原帖由 積夫 於 26-12-2008 13:33 發表

話時話,有冇考慮下將妳個簽名改做城市座標?因為想快o的send返野比妳,唔等妳隻船到時顯示的Link, 結果要搵返10個page ...
係~~多謝師兄提點~
依家即刻整

......咦.....整左但係唔SHOW出嚟O既???
丁丁鎮 50:45
布丁鎮 47:46
窮丁鎮 52:46

咦~~~又有喇喎~~呵呵呵
丁丁鎮 50:45
布丁鎮 47:46
窮丁鎮 52:46

開始唔知點玩好......

我想開拖打條友  佢一開game黎乞 話吾同盟就打我
我都無使館 點同  之後佢得1城 5lv黎1隻兵封我港 宜家出兵打我
我咪封佢港lor 佢話大我話吾解封就打x我   有無師兄 幫手圍佢 05:49 石家莊
佢得投石兵  我整梗軍隊等督管中

回復 432# 的帖子

要有士兵,先可以去搶人野,仲要有戰艦,因為對方可能有戰艦係港口,所以你隻運運船會入唔到去
同埋戰艦行得比運輸船慢,所以打之前派左戰艦做先頭部隊先

回復 433# 的帖子

咁遠.......無能為力,等我多d錢先啦

發新話題