發新話題

IKARIAM <- 一隻類似Simcity + AOM的game

引用:
原帖由 Alex_山 於 4-1-2009 13:40 發表

講起果位WGA既人兄,係12月31,1月1 連續兩日不知為何攻打我兩次,我有捐木,又無四周亂攻人....但基於我而家專心發展內政,無力起兵...暫時就算了....
請問佢叫咩名你又叫咩名?

引用:
原帖由 pik825 於 4-1-2009 13:53 發表

請問佢叫咩名你又叫咩名?
該位WGA成員資料
04:10 城名:Happy村莊,ID:sammn1od1
我就係04:10,城名:中央部,ID:ALEX_山

引用:
原帖由 Alex_山 於 4-1-2009 14:12 發表

該位WGA成員資料
我係grigori
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 4-1-2009 14:58 發表

我係grigori
又會咁岩既
玩左個幾月,都係3千幾分

引用:
原帖由 Alex_山 於 4-1-2009 15:15 發表

又會咁岩既
玩左個幾月,都係3千幾分
你有無開左幾多個殖民地??

我主要都係重科研3個城都係科學院都係lv.14
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 Alex_山 於 4-1-2009 14:12 發表

該位WGA成員資料
我同佢講聲.

依~我耐無番黎原來發生咁多事…
想問下入cgf盟要點先入到架???
ikariam~
39.68 [人間廢柴共同體]
41,64 [人間廢柴共同體II]
43,77 [麻原小鎮]

引用:
原帖由 meteor貓 於 4-1-2009 20:40 發表
依~我耐無番黎原來發生咁多事…
想問下入cgf盟要點先入到架???
大使館搵CGF

有無師兄有文物交換呀?我有兩個位呢~
ikariam~

回復 549# 的帖子

我有我有!

自己盟的人,快o的簽喇!
廣 邑 千 家 群 所 羨
萬 鐘 於 我 何 加 焉
志 分 涇 渭 昭 真 偽
立 德 樹 人 續 孔 篇

回復 550# 的帖子

換左喇!!
ikariam~

請問一下點樣增加伐木工人傢~

回復 552# 的帖子

你去個主島既木場(森林)果道有得比你加木工人數
而人數既上限就係會因來場既級數再增加
簡單d講即係你越捐得多木去木場就採得越多木~
ikariam~

引用:
原帖由 meteor貓 於 5-1-2009 20:37 發表
你去個主島既木場(森林)果道有得比你加木工人數
而人數既上限就係會因來場既級數再增加
簡單d講即係你越捐得多木去木場就採得越多木~
明白晒~
Thanks

準備緊第4個殖民地,但係升緊其他殖民地的總督府,有無人有好多石唔用住,可以比d 我??(除左酒之外,暫時都未有其他野可以用o黎交換 )

發新話題