63 12345
發新話題

珠海飛機SHOW升呢 變軍火廣交會

珠海飛機SHOW升呢 變軍火廣交會

尼個據聞就係大陸版超輕型155mm榴彈炮,號稱大陸M777

叫得飛機Show,肯定賣埋飛機,PLA仲未批出世紙,睇下簽唔簽到海外單。

俄佬睇到又要爆粗了

做完展覽咪來香港做大Show!

北方工業展銷場!!

P佢個K,無人版西貝虎

M777激到三叔爆炸

仲有金牛座/暴風之影導彈
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 2-11-2014 16:25 發表
P佢個K,無人版西貝虎
M777激到三叔爆炸
仲有金牛座/暴風之影導彈
真係冇野好講....
係咪好似小米咁的產品向同行致敬

三叔望過對面一推copy M777,燢過辣雞

一件成功的設計係多人用,而吾係賺幾多.否則咁辛苦設計不如走粉.

尊重work ge野多於copy right,不過外觀確實要執執

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

雖則話佢係大陸M777,不過佢個底座同制退器個設計更多係參考佐蘇聯一代炮王2A18(D30),係以佢做基礎加強結構。
——————————————————————————————————————————
52倍155mm自走炮都開賣啦今鋪

上圖左方有三部車,好似美國貨

155自榴炮出過口了!

佢哋市場定位可能真係有空間!合曬啲軍費少少但又要有架生用嘅国家,粗粗哋用住先!!

已經不算粗了

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 samuel1111 於 4-11-2014 21:38 發表
佢哋市場定位可能真係有空間!合曬啲軍費少少但又要有架生用嘅国家,粗粗哋用住先!!
主銷非洲,南美洲地區
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

52倍155mm自走炮火力好猛

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 4-11-2014 10:34 發表
三叔望過對面一推copy M777,燢過辣雞

一件成功的設計係多人用,而吾係賺幾多.否則咁辛苦設計不如走粉.

尊重work ge野多於copy right,不過外觀確實要執執
大陸思維,個樣似,先會有市場,先會令人產生和原版性能相近的錯覺。
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

63 12345
發新話題