發新話題

請問電槍 能否使用 12V鉛酸充電電池 ??

的確呢種電平過鋰電N倍...

引用:
原帖由 enochtam2 於 23-7-2012 23:11 發表
唔係會燒摩打咩?咁高A數....
放電率跟鋰電不同,應該係唔會燒摩打既....

HAPPY SHOOTING!

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

唔該哂甘多位師兄

引用:
原帖由 T-800 於 23-7-2012 23:21 發表

放電率跟鋰電不同,應該係唔會燒摩打既....

如果24AH都唔燒摩打既話,我想見識下個摩打.........
&&好似一舊電有2X LB架播...點拎落場....

咩住背狼
背狼再裝兩舊連埋一齊既鉛酸
波箱m90彈弓
5鋼齒天梯
加硬鋼齒
搵小林包住個手把
5000發彈箱x3

1支派彈神器就咁出世
Cause everything starts from something
But something would be nothing
Nothing if your heart didn't dream with me
Where would I be, if you didn't believe

自封為: 女(鋁;aluminum)神

引用:
原帖由 BoRiS 於 23-7-2012 23:25 發表
唔該哂甘多位師兄
反而好想知您点解想用鉛酸打電槍就真.....?

工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 6638 於 23-7-2012 23:31 發表
咩住背狼
波箱m90彈弓
5鋼齒天梯
加硬鋼齒
搵小林包住個手把
5000發彈箱x3

1支派彈神器就咁出世
1支派膠鋼神兵器就咁出世?
膠人不滅! 膠貼長存!
討論M14 點少得我?
http://www.youtube.com/watch?v=1AjqN-5rBM0
http://www.youtube.com/watch?v=F4CowGhcl8g&NR=1

引用:
咩住背狼
波箱m90彈弓
5鋼齒天梯
加硬鋼齒
搵小林包住個手把
5000發彈箱x3

1支派彈神器就咁出世
鋼神你行得郁先算啦

引用:
原帖由 一舊水 於 23-7-2012 23:39 發表

鋼神你行得郁先算啦
佢拎得起個背狼先算啦

M90彈弓, 打大場同人R痕

引用:
原帖由 enochtam2 於 23-7-2012 23:40 發表

佢拎得起個背狼先算啦
背囊都係鋼身?
膠人不滅! 膠貼長存!
討論M14 點少得我?
http://www.youtube.com/watch?v=1AjqN-5rBM0
http://www.youtube.com/watch?v=F4CowGhcl8g&NR=1

引用:
咩住背狼
波箱m90彈弓
5鋼齒天梯
加硬鋼齒
搵小林包住個手把
5000發彈箱x3

1支派彈神器就咁出世
一係掃一係炒

其實十幾年前加拿大的確有鬼仔用12V 7AH縛係支M16外打....

引用:
原帖由 T-800 於 24-7-2012 00:04 發表
其實十幾年前加拿大的確有鬼仔用12V 7AH縛係支M16外打....

佢跑唔跑到?
電池的重量唔輕喎.......

引用:
原帖由 peter195 於 24-7-2012 12:14 發表

佢跑唔跑到?
電池的重量唔輕喎.......
打COVER...好少走動,當年未有大容量鋰電,以鬼佬既体力都仗OK既...鬼佬本身舊車仔電用完,臨時拿自己單車車灯舊電頂上( 加拿大D GAME會場地大過香港D街場十倍吾止...... ),當年果邊打GAME只計彈速不計J,彈速上限550FPS; 450FPS以上一律要打半自動狙撃位....大概係咁.....

發新話題