38 123
發新話題

請問電槍 能否使用 12V鉛酸充電電池 ??

引用:
原帖由 T-800 於 24-7-2012 12:40 發表

打COVER...好少走動,當年未有大容量鋰電,以鬼佬既体力都仗OK既...鬼佬本身舊車仔電用完,臨時拿自己單車車灯舊電頂上( 加拿大D GAME會場地大過香港D街場十倍吾止...... ),當年果邊打GAME只計彈速不計J,彈 ...
唔計J, 打鋼珠550FPS咪

引用:
原帖由 一舊水 於 24-7-2012 13:13 發表

armor piercing

我打碗X用冇上旋xm177改尾出線用560摩打用個大背囊入個電單電池黎打!

老馬700OK,1000會過熱

引用:

只限打6MM 膠珠仔,但無話限彈重....當年果邊好自律,無咁多蠱惑野,出蠱惑會被開除會藉,好多 CLUB吾肯收好麻煩,當年果邊無所謂打街場,全部係會員場地,但果面D場地十分之大....!

HAPPY SHOOTING!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 T-800 於 23-7-2012 23:37 發表

反而好想知您点解想用鉛酸打電槍就真.....?

只係公司有大量鉛酸電....想問下可唔可以用黎打game姐....

引用:
原帖由 BoRiS 於 25-7-2012 00:02 發表

只係公司有大量鉛酸電....想問下可唔可以用黎打game姐....
如果支槍本身條彈弓唔夠力回返條天梯, 小心會頂齒快過天梯炒.

只可以講:如果您支鎗本身係改過可以打12v車仔電的話,打12v鉛酸電是一定沒問題....只係重量体積有問題 ( 未改過當然吾包....)

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
550 FPS 都係 167 m/s

過 200 m/s 既 43 珠都硬食唔少

啤令珠有力無 Hop-up , 貪佢打唔中 , 都可以釣魚仆中人 , 仆中個頭都 "確確" 聲架

38 123
發新話題