發新話題

朋友隻551(G&P)紅點不幸被射爆前玻璃…

朋友隻551(G&P)紅點不幸被射爆前玻璃…

朋友隻551(G&P)紅點不幸被射爆前玻璃……請問各大佬…其實有冇地方可以整…自己有冇可能整呢?…thx...

自己整到..但要小心電線
我之前試過自己換

引用:
原帖由 dickson688 於 7-4-2014 17:03 發表
自己整到..但要小心電線
我之前試過自己換
呢位師兄可唔可以過兩招嚟…個朋友買咗冇耐…好慘猪…唔該唔該…

我之前都爆過隻553,第一次落場,俾網上約戰人果D國狗神經槍打左,我自己冇能力整,

但之後都有去買D MON貼黎自己剪左貼落去,用日本果D防括貼都OK,

上次買左兩張玻璃貼黎玩,一張貼電話,一張剪黎貼鏡,用到1.6J約50M左右打10槍單發都冇事,MON貼都冇咩點,抹下佢就冇野..

回覆 4# 的帖子

五十米都中到枝鏡十槍
對家好勁wor

50m打到過黎會剩番幾多 ???

仲有冇師兄有計…或教學分享下…thx

引用:
原帖由 kai_matt 於 7-4-2014 17:33 發表
五十米都中到枝鏡十槍
對家好勁wor
我既意思係自己用左MON貼後,自己試驗下用MON貼的情況之下,50米打中10槍落枝鏡到會唔會有事,結果係安全,請細心閱讀!!

引用:
原帖由 巨熊 於 7-4-2014 21:59 發表

我既意思係自己用左MON貼後,自己試驗下用MON貼的情況之下,50米打中10槍落枝鏡到會唔會有事,結果係安全,請細心閱讀!!
50m中鏡,勁,仲要中10槍,勁勁,請問師兄射左幾多飛先中到10槍
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 巨熊 於 7-4-2014 21:59 發表

50M喎!!5架巴士直線排咁長喎!!!你肯定真係50M???

用鏡點都落多塊膠係前面麻

回覆 8# 的帖子

俾個機會你兜又唔珍惜
話打錯係五米試咪算lor
一係你枝鏡成個頭咁大,一係打咗成千飛先中嗰十槍,一係師兄係神級改槍加神槍手
係就俾大家開下眼界,放段五十米打鏡中十槍嘅片黎睇下

咪吹水啦老細

Buy a new one la !

引用:
原帖由 yobit 於 7-4-2014 19:48 發表
仲有冇師兄有計…或教學分享下…thx
cut塊膠片換落去得唔得呀?
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

膠片得咩…ok thx 我叫朋友試下…唔得就緊係買個隻啦…無謂浪費咗佢姐…佢買返嚟用唔夠三次…

發新話題