18 12
發新話題

新手買槍.p90幾問.

新手買槍.p90幾問.

[新手]我宜家有一支cop9既ak47 tatics.
我想換把槍.睇中左p90.
我想問昭ca.ks.呢兩個brand諗唔諗我過?.
以上兩brand有冇話有咩要必汁?.
thanks.chings.

Marui for sure! no other choices..........

引用:
原帖由 wing383 於 12-4-2012 19:04 發表
Marui for sure! no other choices..........
c hing. what is the price of marui? cannot go to gun street this week .thanks

回覆 1# 的帖子

ZA 都OK啦 又唔係衰到貼地
如果有D錢就買馬記 ~2XXX
KS~無錢先買啦

KA都會出

引用:
原帖由 enochtam2 於 12-4-2012 19:13 發表
ZA 都OK啦 又唔係衰到貼地
如果有D錢就買馬記 ~2XXX
KS~無錢先買啦
但系za個匣好似好大問題._.

引用:
原帖由 tf141 於 12-4-2012 19:25 發表
KA都會出
師兄知唔知幾時?.

引用:
原帖由 Elegant4 於 12-4-2012 20:35 發表

師兄知唔知幾時?.
唔知

Marui 啦~ Best choice~

引用:
原帖由 tf141 於 12-4-2012 19:25 發表
KA都會出
個價可能同馬記有得揮(近$@)))?),中要暫時得tr版(ev!ke有pre-order),
馬記差唔多價位但係包多d野.

樓主要e+買ge話,馬記係best choice,等得ge話可以睇吓ka出左個港價先做決定.

不過馬記真系好貴.

敢不如唸過第二款

如果A.E.G. (廠名) 個支都唔算太過份.  Re-set過D齒, 跟一跟密氣 & 換左個HOP-UP座就OK.

引用:
原帖由 Elegant4 於 12-4-2012 20:34 發表

但系za個匣好似好大問題._.
CA P90 我都有用
MARUI匣兩個用左三年,一個已經唔可一鏈清,運作依然暢順
CA匣兩個都係三年,一個扯爆左<---退匣時快手得滯,另一個唔可以上滿,上8-9成先射得出
大陸匣三個,兩年,三個都係要少修個卡匣位先可以順利上得穩,另外個匣唔可以上满先至順暢

引用:
原帖由 Elegant4 於 12-4-2012 21:07 發表
不過馬記真系好貴.
一分錢一分貨嘛
買返黎乜都唔洗搞就落場, 又唔驚快打柴
壞親parts都可以買得返唔會變神台槍

18 12
發新話題