29 12
發新話題

M4 gbb冇左退鏿求教

引用:
原帖由 JBL 於 16-12-2013 21:03 發表

係拉條BOLT出黎至岩,唔係條BOLT"點拆,個BOLT本身唔洗拆,咪係上下身分開之後用手係上身既尾部拉出黎囉,跟住用銼仔銼返直角個LOCK BOLT位,極簡單.......
C兄指呢舊?

附件

16-12-2013 21:47

回覆 16# 的帖子

引用:
原帖由 JBL 於 16-12-2013 21:57 發表
無錯!銼返直角上方蝕左既LOCK BOLT位就OK.......
C兄介5介意用小晝家圈一圈話比我知個位
小弟麻煩多多

引用:
原帖由 JBL 於 16-12-2013 22:21 發表

我唔識用小晝家畫,你張圖右上角蝕得最多金屬變左銀色果個位...
紅色,藍色,綠色?

附件

16-12-2013 22:24

回覆 20# 的帖子

引用:
原帖由 JBL 於 16-12-2013 22:28 發表
紅色
C兄十分感謝你!!!!!!
此外亦要多謝之前咁多位C兄

引用:
原帖由 JBL 於 16-12-2013 22:33 發表

整返好至多謝.......
又比你講中...唔識整

引用:
原帖由 JBL 於 16-12-2013 22:42 發表

唔試就一世都唔識,我以經教到好明...
搞掂
不過又有新問題..原來粒野崩左..頂唔住個煲...

附件

16-12-2013 22:56

引用:
原帖由 kaige321 於 16-12-2013 22:55 發表

搞掂
不過又有新問題..原來粒野崩左..頂唔住個煲...
試下將佢磨到好似下面咁樣, 不過呢個做法唔係長久解決方法...

「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 17-12-2013 01:13 發表

試下將佢磨到好似下面咁樣, 不過呢個做法唔係長久解決方法...

十分感激!!!!!

29 12
發新話題