20 12
發新話題

My Tavor

My Tavor

[img][/img]
[img][/img][img]

本帖最近評分記錄

好正呀.....How $$$$$

回覆 2# 的帖子

這只是民用版,大約HK$24,000.連鏡。
只能單發,不可全自動。

引用:
原帖由 gykl3344 於 17-5-2010 01:49 AM 發表
這只是民用版,大約HK$24,000.連鏡。
只能單發,不可全自動。
有米

本帖最近評分記錄

Tavor係貴鎗嚟架...暫時都無幾多軍隊用得起...

呢支鎗雖然話係民用版但係相信都好難系香港出到牌...

引用:
原帖由 b9296 於 18-5-2010 01:46 發表
Tavor係貴鎗嚟架...暫時都無幾多軍隊用得起...

呢支鎗雖然話係民用版但係相信都好難系香港出到牌...
紅衫軍呢次動亂,贂報紙都影到某一方有幾把

引用:
原帖由 mujiadam 於 18-5-2010 03:21 發表

紅衫軍呢次動亂,贂報紙都影到某一方有幾把
泰國係咩槍都用。。。 主要係用越戰時期既M16A1同同期既1911A1
[[IMG]

6# 香港現時連買支翻來唔出牌(槍店淨放都唔得, 我相入支SR25都唔得. 唉.......

Nice, you are very lucky to own this.   There is a long waiting list for this gun at the local gun shop here.

回覆 10# 的帖子

可能小弟都在你講果家買
都等了3,4個月
不過先前有另一支(不是TAVOR)重耐,足足24個月

引用:
原帖由 gykl3344 於 20-5-2010 05:59 發表
可能小弟都在你講果家買
都等了3,4個月
不過先前有另一支(不是TAVOR)重耐,足足24個月
真係等到頸都長埋...
鵰。豹。狸。獅。狒

泰國人可以自己從外國入槍! 我個生意partner係曼谷個槍房同軍火庫一樣.

請問呢枝槍應該配邊條槍帶呢?以色列兵用緊邊種槍帶呢?謝謝

.....
本帖最近評分記錄
  • 阿堅 威望 -10 icon post 20-5-2010 22:20
  • 阿堅 金錢 -10 icon post 20-5-2010 22:20

20 12
發新話題