37 123
發新話題

Case Length Gauge

各位大佬,英國好多公司規定P&P最低收£8.5 例如十個人訂...每人俾85P(£8.5除10)明未,所以ms遲遲不敢報價, 明未
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 MS 於 10-6-2010 16:48 發表

可以,但一個order 最低收P&P £8.5,所以你要等ms訂其他野
咁我跟hk d ching 一齊等啦......我都就放summer holiday lu

ms想知有多少人要 重要買定離手 因每個order P&P最低要俾£8.5 敬請留意
尊重人格, 請勿抄習

我要一個.........有冇黑色ga????

引用:
原帖由 hklovers 於 10-6-2010 23:41 發表
我要一個.........有冇黑色ga????
哥哥仔,黑色點睇到d字 lee個唔係白色.係 aluminum
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 gykl3344 於 10-6-2010 07:41 發表
MS兄,BRASS其實就是彈殼的俗稱
如果長過個GAUGE,即係會放唔入支槍嘅CHAMBER LA.
咁難你都諗到 粒子彈頭長短是影响準確性 因粒子彈在chamber...到子彈射出係有數計
lee支野叫做 Bore guide....個個口徑都唔同....

尊重人格, 請勿抄習

回覆 36# 的帖子

brass呢個俗稱唔係我諗嘅,不過d人係咁叫,
哦,原來個gauge咁用,原來如此
我都係唔好講咁多la, (BORE GUIDE 係用來洗槍時保護槍管喉嚨throat位唔好比支cleaning rod high花,ching 是否所指其他嘢?)

37 123
發新話題