發新話題

友軍支援

友軍支援

大家好!我是金門縣生存遊戲協會理事阿寶,在這先打擾版面,本縣縣政府預計今年2017年底舉辦一場國際生存遊戲活動,本協會想邀請想邀請香港地區相關協會、製造商、槍隊、玩家前來金門共襄盛舉,但不知道香港地區有無統一對口協會或團體,請各位先進能提供,讓本會能有進一步接洽,小弟MAIL:jeson6118@gmail.com謝謝!!

上面什玩槍加咩
唔好跣我波

引用:
原帖由 nec338 於 2017-2-14 01:39 發表
上面什玩槍加咩
唔好跣我波
佢應該係台灣金門澎湖馬袓個個金門縣
同埋生存遊戲係台灣叫法

引用:
原帖由 nec338 於 14-2-2017 01:39 發表
上面什玩槍加咩
唔好跣我波
金門喎...中華民國既地方...
再者, 金門果邊都好似唔係第一年/第一次搞呢類國際交流邀請~

香港人甚難團結,印象中並無汽槍協會...

何不問問戰鬥王編輯部
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 2017-2-14 12:54 發表
香港人甚難團結,印象中並無汽槍協會...

何不問問戰鬥王編輯部
我同D外藉朋友玩仲enjoy過同香港人玩

引用:
原帖由 屈濕 於 14-2-2017 13:06 發表

我同D外藉朋友玩仲enjoy過同香港人玩
正常呀....吾駛諗咁多野/吾駛諗咁人地點諗乜野,仲有係投入性
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

香港區駛唔駛攪個選拔賽
不死人大軍召喚

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 2017-2-14 13:47 發表

正常呀....吾駛諗咁多野/吾駛諗咁人地點諗乜野,仲有係投入性
初初玩都係同local人玩,玩左一段日子,放低左一排冇咩點玩
玩返就已經同一班外籍朋友玩
難聽D講,冇咩意欲/興趣再同local人玩

發新話題