發新話題

[WA] W@ M4A1 OPTION PARTS 白老鼠報到區

and their website said they only fit RA tech metal aeroplane ma....

引用:
原帖由 gabrielwong1991 於 2-4-2009 23:33 發表
seriously i have no problem  at all... you dont have or smaller than 1 joule is because you didnt turn that knob...
我有啊, 我扭到仲有少少位就冇夾硬扭了. 奇怪, A1管又係兩面, CQBR又係兩面

and我都唔知講咩野好啦...

http://www.youtube.com/watch?v=TmsEWoa-dus

引用:
原帖由 hermanht 於 2-4-2009 23:54 發表

我有啊, 我扭到仲有少少位就冇夾硬扭了. 奇怪, A1管又係兩面, CQBR又係兩面

and我都唔知講咩野好啦...

http://www.youtube.com/watch?v=TmsEWoa-dus

anti-clockwise係細力, 有無扭錯ar??
ra條片入白飛機都好緊

引用:
原帖由 ayaka 於 3-4-2009 00:09 發表

ra條片入白飛機都好緊
我扭到最短, 應該就冇錯, 如果唔係底邊都有  

不過仲有少少gap, 我冇夾硬扭, maybe遲D再睇下

不過我同班fd都係打開兩面  不過今日得廿度

does the anti rotation rod  need to install , i saw bro's m4 had been intsall it , does it useful ??

引用:
原帖由 combatfung 於 3-4-2009 01:06 發表
does the anti rotation rod  need to install , i saw bro's m4 had been intsall it , does it useful ??
youtube就自己裝, 我果個好似同我裝埋. 裝之前底邊, 用左之後兩面. 我當佢有效

P.S. 突然醒起, 可能係飛機位問題, 所以我仲有兩面. maybe用番RA飛機會有效D

我果支配RA膠機,
最細一面...最大底邊則出 .
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

引用:
原帖由 ayaka 於 3-4-2009 00:09 發表

ra條片入白飛機都好緊
有啊, 我扭錯, 最大兩面, 最細0面, 接近無損

P.S. 我知咩野事了, 原因係我飛機尾個大O-ring唔岩位, 換個細少少ge入去, 開最大都有底邊了

引用:
原帖由 hermanht 於 3-4-2009 13:27 發表

有啊, 我扭錯, 最大兩面, 最細0面, 接近無損

P.S. 我知咩野事了, 原因係我飛機尾個大O-ring唔岩位, 換個細少少ge入去, 開最大都有底邊了
Ching請問隻白飛機係咪最小執???條pin係咪唔岩位??

引用:
原帖由 lololo 於 3-4-2009 19:48 發表

Ching請問隻白飛機係咪最小執???條pin係咪唔岩位??
我果個條尾pin係唔岩位, 我用無印bolt果條白色飛機. 另外飛機尾的大o-ring用左RA個機尾之後放落個bolt道就唔順了. so我將WA原裝黑色飛機的o-ring換落去, 點之又ok. 仲有如果想飛機尾入得順少少, maybe 都要執一執, 裝機尾用力就可以, 千奇唔好用暴力. 要留心的大致就係咁啦~

仲有, pin位要執就執飛機, 千奇唔好搞個飛機尾, 免得將來換金屬飛機果時先來後悔

Thanks Ching!!
For reference: NPAS配prime鋼bolt要換13.5 X 3或2.5 o-ring

我都係乜都唔郁住,等埋隻金屬飛機先再算.

P.S以家用隻老原飛機打爽底邊,即管睇下打幾多匣先爆

引用:
原帖由 lololo 於 3-4-2009 20:34 發表
For reference: NPAS配prime鋼bolt要換13.5 X 3或2.5 o-ring

E+支槍咩野都唔搞了, 買左彈夾先算...

引用:
原帖由 hermanht 於 3-4-2009 21:12 發表

E+支槍咩野都唔搞了, 買左彈夾先算...
大家甘話!!!

引用:
原帖由 lololo 於 3-4-2009 20:34 發表

請問師兄用那品牌既HOP-UP座?謝!
另想問問未用NPAS時有冇打底邊?

另一把 WA M4 仍硏發中... ...

引用:
原帖由 jabberwock624 於 3-4-2009 21:53 發表

請問師兄用那品牌既HOP-UP座?謝!
另想問問未用NPAS時有冇打底邊?
lololo係用Prime for Marui AEG內管HOP-UP座

我自己果枝未用NPAS時已有底邊力

發新話題