發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

好可惡呀!!!!!!! 成條街都冇曬delta賣呀!!!

想問下有無師兄知道
GP同PRIME的金屬外管可否入到AEG管??
因為換左PGC HOP-UP座....用緊AEG管
WA的數係窄左....要擴大先用到....唔知其他牌子係咩數
THX!!

引用:
原帖由 ayaka 於 30-10-2008 19:03 發表
想問下有無師兄知道
GP同PRIME的金屬外管可否入到AEG管??
因為換左PGC HOP-UP座....用緊AEG管
WA的數係窄左....要擴大先用到....唔知其他牌子係咩數
THX!!
請問師兄WA M4 可以用AEG內管嗎?
是否用0左PGC HOP-UP座就可以用AEG內管? ( 還是原裝HOP-UP座都裝得AEG內管? )

引用:
原帖由 hermanht 於 30-10-2008 14:13 發表
好可惡呀!!!!!!! 成條街都冇曬delta賣呀!!!
要等姐! 唔會禁快就冇貨番既 !
可能D日圓高,佢地唔敢訂禁多貨! 又或者唔夠貨分比佢地0瓜!

引用:
原帖由 jabberwock624 於 30-10-2008 23:33 發表

請問師兄WA M4 可以用AEG內管嗎?
是否用0左PGC HOP-UP座就可以用AEG內管? ( 還是原裝HOP-UP座都裝得AEG內管? )
用0左先可以用AEG內管
改左馬記原裝363mm管爽底邊

所以原裝槍外管幾長都好, 內管都係cqbr咁短...
回來打疫苗

回復 472# 的帖子

唔係丫....係大約7''長ja

試過用spr長度, 嚇死人
回來打疫苗

引用:
原帖由 MG-42 於 31-10-2008 00:53 發表
其實買唔到都係好事....
yup~ 支CQB好好玩

e+好似多d槍店有貨la wo,現代有得賣丫
不過唔知會唔會因為咁而賣貴d
見到個show櫃有

引用:
原帖由 olka 於 31-10-2008 01:42 發表
試過用spr長度, 嚇死人
spr長度, 單發的確嚇死人,不過連發就嚇死自己.....

回復 470# 的帖子

Why not wait for Inokatsu ??  Seems like a better deal wor!

今年目標
1. FAIL
2. 90%done!
3. Get a tool box
4. DONE!

引用:
原帖由 sunny 於 2-11-2008 13:52 發表
Why not wait for Inokatsu ??  Seems like a better deal wor!
碎彈機? 而且槍身刻字似乎『像真』過頭... 加上有post指出什至要落好多油先拉到個bolt. 所以佢不會在我的shopping list出現

井*既槍身刻字係唔錯....
因為真野係可以刻得好深都可好淺  好似係壓上去
我覺得AEG D 槍身刻字刻字大深...假假地...軍品通常比民品差..

發新話題