發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

唔通呢D野真係要買遲幾水先抵玩?

引用:
原帖由 hermanht 於 26-11-2008 07:52 發表
唔通呢D野真係要買遲幾水先抵玩?
就正如該樓主所說...
早買早享受,遲買平兩舊

引用:
原帖由 F22 於 26-11-2008 06:51 發表

基本上一買返鈬入top gas就漏氣啦...........
我既情況同你一樣.....134 無事, topgas.....四方八面咁出番晒黎

唔通又關日本仔條例事?
好似之前田中D日版長火...入top就噴返出黎?定係隻匣廢?

回復 649# 的帖子

100% 匣廢

唔知大家d WA M4 個 bolt lock 有冇問題, 小弟支 WA M4 換了GP 金屬身後, 每次冇彈都不能自動 Lock Bolt, 雖然單, 連發都冇問題, 不過冇彈冇得 lock bolt 就真係失色不少.

引用:
原帖由 rrrrrrrickylau 於 29-11-2008 22:12 發表
唔知大家d WA M4 個 bolt lock 有冇問題, 小弟支 WA M4 換了GP 金屬身後, 每次冇彈都不能自動 Lock Bolt, 雖然單, 連發都冇問題, 不過冇彈冇得 lock bolt 就真係失色不少.
支槍有冇落油?

PGC: New products
Short update (with fairly small pictures) from Perversity Gun Corporation: upgraded magazine for Western Arms is currently in the works. Also worth of note, set of metal outer barrel and slide for KSC Glock19.

正!! wa m4匣又多個選擇

但係幾時先再有鋼bolt番貨......等死la

gp左手仔part.....快d出埋selector!!!!!!!!!

gp左手仔part.....快d出埋selector!!!!!!!!!

引用:
原帖由 ayaka 於 1-12-2008 23:15 發表
唔......啤鈴Hammer.....

GP呢期有貢獻啦~

附件

Mag Oring.jpg (54.58 KB)

2-12-2008 00:06

Mag Oring.jpg

今日見到三百蚊到....唔知fit唔fit aeg管呢?

引用:
原帖由 ayaka 於 3-12-2008 00:58 發表

今日見到三百蚊到....唔知fit唔fit aeg管呢?
唔fit aeg管

發新話題