發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

引用:
原帖由 onibara 於 8-12-2008 18:06 發表

[井★]太貴了說...
還有..如果兩枝都買了,
家內皇太后會........
殺氣騰騰.(?)
一支睇得又打得的WA都唔平ga

引用:
原帖由 麥當娜 於 7-12-2008 17:52 發表
請問D.S. 兄,套RA Tech Hammer 用料是不是鋼&連唔連支撞針的?
Thanks ^^
RA Tech Hammer 用料是鋼
唔連撞針的.

引用:
原帖由 ayaka 於 8-12-2008 23:01 發表

一支睇得又打得的WA都唔平ga
內部零件很貴嗎..."=(?

bolt平的~850....貴的1300-1500
hammer400
cocking handle280
飛機~350
hop-up座~300
sear x2 ~250
bolt lock 280

最平大約2700
重有野未計....

HAPPY~

引用:
原帖由 ayaka 於 9-12-2008 21:09 發表
bolt平的~850....貴的1300-1500
hammer400
cocking handle280
飛機~350
hop-up座~300
sear x2 ~250
bolt lock 280

最平大約2700
重有野未計....
...等同買枝WE有找.....
還有金屬身呢...

引用:
原帖由 ayaka 於 9-12-2008 22:00 發表
HAPPY~
咁佢之前出

[quote]原帖由 F22 於 10-12-2008 06:45 發表

咁佢之前出

終於有時間裝

RA TECH 5啤鈴 Hammer
RA TECH Bolt Stop

附件

13-12-2008 09:42

RA TECH Stell Bolt 未能對應 Prime Bolt 尾延長 parts
Bolt 尾內徑比原裝大,要加工嘞~!!

附件

13-12-2008 09:45

13-12-2008 09:45

正壓負壓?!
路向未明?!
未能统一?!
出極都有?!

市場上第一款飛機-無印良品纖維黑飛機
市場上第二款飛機-Pro Arms 負壓飛機
市場上第三款飛機-RA Tech CNC鋁飛機Full Set

以上三款我沒有構買,我只買入了:
市場上第四款飛機-無印良品高纖白飛機套件
據稱為保持最高韌度,故此不在原料添加顏色

未組裝,效能未知

附件

13-12-2008 12:36

小弟都剛買了wa的m4,
請問師兄們可以說一下注意事項嗎?
還有我預算每月都會花費去upgrade我的愛鎗,
請問大家有一個時間表給小弟參考一吓嗎?
我現在都只是打134a,請問應該怎樣upgrade去打topgas?
thx~

引用:
原帖由 桸藍 於 14-12-2008 19:14 發表
請問大家有一個時間表給小弟參考一吓嗎?
我現在都只是打134a,請問應該怎樣upgrade去打topgas?
thx~
Wellcome~!!
請你從第一版開始看,都有你想知的答案

[quote]原帖由 桸藍 於 14-12-2008 19:14 發表
請問大家有一個時間表給小弟參考一

最大問題係爛左o既件係唔係一定可以買到

發新話題