發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

引用:
原帖由 lololo 於 3-1-2009 02:16 發表

早知我遲幾日買啦;
我都係買咗3個week倒,
但我會換prime 金身,ra-tech槍機,
so 未必會買佢,買多支另一個style就可能會

我估遲d繼續會有其他款推出, 仲諗住買料自己砌, 都係睇定d先......

3600就難D啦, 我估佢個價會係自己砌的cost再打個8~9折啦. 如果唔係佢自己D金身仲洗賣? WA自己D M4仲有人要?

我估要5千先得...............................最普通支m4

我估$4200都係保守計,
見d.s.兄估$3600,唔敢開咁高
around 4.5k-5.5k la!剛看完佢大都用鋼材

引用:
原帖由 d.s 於 17-12-2008 00:25 發表

揸上手好覺,但裝上後就唔多覺.
裝左之後我試過用力搖支槍, 淨係會聲到個Sling扣係道響...

頂 , 又要硬食枝copy M2........

GP 個身係咪同WA 一樣做短左  ? 過5 千真係唔會買 , 自己搵料換prime 身好過 , 玩到咁都已經唔差果小小.....起碼食小枝鏡

最希望GP 出無ras 版既M4 , 連玩具ras 都唔駛食 !!!!!
塑膠戰隊

引用:
原帖由 PMX 於 4-1-2009 00:59 發表

GP 個身係咪同WA 一樣做短左  ? 過5 千真係唔會買 , 自己搵料換prime 身好過 , 玩到咁都已經唔差果小小.....起碼食小枝鏡

最希望GP 出無ras 版既M4 , 連玩具ras 都唔駛食 ...
算啦...我諗大家玩槍所用的冤枉錢, 夠買支marui AEG....

引用:

最希望GP 出無ras 版既M4 , 連玩具ras 都唔駛食 ...
GP 個身係同WA 一樣做短左~

引用:
原帖由 d.s 於 4-1-2009 01:58 發表

GP 個身係同WA 一樣做短左~
除非用尺度or拍埋一齊睇啦...唔係邊有人會睇得出...

BTW GP個身的表面處理做得好好.

我裝個助推器時,

條死人pin又硬又難裝,

我用鋏幫手,

But唔覺意滑左一下.

心想個身仲唔有幾條銀閃閃的反光痕?

望番...

冇事~

請問大家那裡有ra-tech的配件賣?
還有我用了prime的金身,是否ra的bolt便不合適了?
那用什麼的品牌好呢?
thx~

引用:

多左D parts咪放出去囉~

除番條數可能仲平

引用:
原帖由 hermanht 於 4-1-2009 17:45 發表

多左D parts咪放出去囉~

除番條數可能仲平
個個都咁諗,到時二手區可能好多GP parts賣or交換~

引用:
原帖由 桸藍 於 4-1-2009 14:33 發表
請問大家那裡有ra-tech的配件賣?
還有我用了prime的金身,是否ra的bolt便不合適了?
那用什麼的品牌好呢?
thx~
西京,明搶有ra-tech的配件

除非用尺度or拍埋一齊睇啦...唔係邊有人會睇得出...
會~!有高人一眼就睇得出

BTW GP個身的表面處理做得好好.
同一般電鎗Body一樣,已睇慣,有要求嘅師兄反而覺得佢太滑淨,太假....

我裝個助推器時,
條死人pin又硬又難裝,
我用鋏幫手,
But唔覺意滑左一下.
心想個身仲唔有幾條銀閃閃的反光痕?
望番...
冇事~
可喜可賀~!!

其實Prime同GP所製作Metal Body
無論係用料及方法都有好大分別,
GP係鑄模後加工,
而Prime係將一大塊原料用CNC成件車出嚟,
加上Prime Metel Body跟唔少鋼parts
亦有d款係GP暫時未有
所以我個人覺得Prime係值呢個價.

發新話題