發新話題

美佬陸戰隊新制式手槍-Colt M45 CQBP

old news, from shot show 2013

引用:
原帖由 怒人甲 於 11-6-2013 16:02 發表
想深一層早排有支全鋼kimber stainless raptor II 都要 $16000 la... 都只係玩具
其實玩具多PART好多, 計生產工序玩具一定貴過真鐵(以CNC加工為主, DIE-CAST為少數)
用料方面分別不大, 鋼/鋁原料唔貴得去邊
但$1.6K當然槍鋪都食左唔少啦

$22.5 million 5年合約, 造12000支畀MARSOC

引用:
原帖由 怒人甲 於 11-6-2013 14:24 發表
聽講呢支要 USD 2700
政府買點會係呢個價丫.....

引用:
原帖由 4jai 於 11-6-2013 14:52 發表
marking果3粒星肉到呢...
100% agree~~~
完全唔知想點

仲以為會用雙排彈匣添....

價錢等於一支M4,效能同1911年生產的無異,啞沙色的模型油外觀...

我原以為WE的沙色1911系列係最差的....原來我見識少

樣衰到冇朋友......

我覺得1911係手槍design中最美最均稱的design

不過見到佢就...吾知WA出吾出

除左grip同making,其他尚可接受 不過1911系列泥講,goverment,meu,kimber同knighthawk先最型

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 11-6-2013 18:59 發表
我覺得1911係手槍design中最美最均稱的design

不過見到佢就...吾知WA出吾出
WA 限定版, 跟唔足...
http://ameblo.jp/westernarms/entry-11411823702.html

既然美佬係"功能控"

又何必用1911呢?

一支colt出的全沙MEU.....

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 2013-6-11 10:03 PM 發表
既然美佬係"功能控"

又何必用1911呢?

或者好似M27IAR事件禁補番數比colt呢(m4代工問題)

M27IAR=HK416???

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 11-6-2013 22:03 發表
既然美佬係"功能控"

又何必用1911呢?

1.多d架生比工友選擇
2.戰略貯備
3.創造就業機會
4.可能就是上邊說補償colt的其中一項?

發新話題