發新話題

10月12日cgf 燒烤團[吹水post]

引用:
原帖由 louisli 於 8-10-2008 23:52 發表

睇時間,多數趕唔到...
好耐無見......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 9-10-2008 00:18 發表

佢成日坐架啦~~怕咩~~
又話你個妹唔知的
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 9-10-2008 00:22 發表

又話你個妹唔知的
坐唔等於會知?

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 9-10-2008 00:22 發表

又話你個妹唔知的
佢知有呢架車存在, 但係唔知係我既......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 9-10-2008 01:02 發表

佢知有呢架車存在, 但係唔知係我既......
係時候教你個妹多d野
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 9-10-2008 01:07 發表

係時候教你個妹多d野
踢爆我, 大家無so喎~
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 9-10-2008 01:23 發表

刀對我係無效化

龍鼓灘好!!! 屯門西鐡站, 屯門市中心, 我家樓下有港鐵K52直去

如果果日我家冇人又可以直上我度

引用:
原帖由 adrianyahk 於 8-10-2008 23:27 發表

其實我唔知係點...總之你地搞到就ok~
agree
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 Paul 於 9-10-2008 01:29 發表
龍鼓灘好!!! 屯門西鐡站, 屯門市中心, 我家樓下有港鐵K52直去

如果果日我家冇人又可以直上我度
1600-2000都無人wor

Delete.............

我的雀雀..............................Orz

引用:
原帖由 HunterX 於 9-10-2008 01:23 發表
在場既講無著數 , 甘我唔黎 ... 但打比呀芝等我同怪妹妹講

引用:
原帖由 odaan 於 9-10-2008 14:56 發表

在場既講無著數 , 甘我唔黎 ... 但打比呀芝等我同怪妹妹講
連你都.............
-但丁

回復 43# 的帖子

只怪,怪妹妹佢太可憐

引用:
原帖由 HunterX 於 9-10-2008 16:08 發表
連你都.............
係呢~~上次打邊爐既禮物有無比怪妹妹知呀 ?? 洗唔洗幫手 ??

發新話題