發新話題

10月12日cgf 燒烤團[吹水post]

引用:
原帖由 odaan 於 9-10-2008 17:51 發表

係呢~~上次打邊爐既禮物有無比怪妹妹知呀 ?? 洗唔洗幫手 ??
重有佢本完全護士手冊
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

奧單去LA
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

甘多個入面 只系識 莊家     

甘樣去會冇  野傾  

引用:
原帖由 gf13vergil 於 9-10-2008 18:00 發表
甘多個入面 只系識 莊家     

甘樣去會冇  野傾  
唔會~~去到識多D人~咪大把傾
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 odaan 於 9-10-2008 17:51 發表

係呢~~上次打邊爐既禮物有無比怪妹妹知呀 ?? 洗唔洗幫手 ??
打邊爐???
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 9-10-2008 18:10 發表

打邊爐???
你份生日禮物呢
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 9-10-2008 18:03 發表

唔會~~去到識多D人~咪大把傾
X2

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 9-10-2008 17:54 發表

重有佢本完全護士手冊
原來一早有計劃既~~~

地點有少少變,改o係龍鼓灘燒

如果唔知點去的,可以o係早少少入屯門碼頭會合我同paul先

其實...係邊ga?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 9-10-2008 20:31 發表
其實...係邊ga?
都係屯門,不過點都好,你地都要先入左屯門碼頭o個邊先

學生 有冇優惠價

引用:
原帖由 Alex_山 於 9-10-2008 21:36 發表
學生 有冇優惠價
有~~~ 優惠既三倍價格!

引用:
原帖由 Alex_山 於 9-10-2008 21:36 發表
學生 有冇優惠價
男仕不帶女伴:收費正常
男仕帶一個女伴:收費每人 x 1.5
男仕帶兩個女伴:收費每人 x 0.7
男仕帶三個女伴:收費每人 x 0.5
越多越著數

講笑o者

發新話題