發新話題

自稱美國陸軍反恐部隊CTU參某長

回覆 #285 gtoray 的帖子

咁我地死緊~24小時都過唔到~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

回覆 #284 westdog 的帖子

http://hk.myblog.yahoo.com/KYOMAK-blog/article?mid=272

人地17歳做到現在, 專業昆人....呀!對唔住...係專業軍人先o岩!!  做底你容乜易!!!!!
Sleep Well!

我呢之大煲...我個FD手多多留左言去佢道...我個IP會唔會俾佢起底

引用:
原帖由 亞延 於 29-5-2008 16:13 發表
我呢之大煲...我個FD手多多留左言去佢道...我個IP會唔會俾佢起底
會,佢會搵到你6個地址7個親慼8個女朋友9個分身

引用:
原帖由 louisli 於 29-5-2008 16:24 發表

會,佢會搵到你6個地址7個親慼8個女朋友9個分身
佢應該好快做野...我個FD留左"我都係CTU WO...你識唔識我"
唔夠5MINS就DEL左POST...
佢應該可能搵架坦克黎緊我公司=-=

佢地個組織好詭異ka..... 你睇封伊拉克文律司信等個 "Yes" 字等幾耐....
Sleep Well!

仲識天外飛仙?

佢仲點樣出槍街同去打Game呢.....陰功!
Sleep Well!

引用:
原帖由 Bed-Man 於 29-5-2008 16:50 發表
我反而覺得呀公一定有深厚既反情報網絡 ....咁多日蘋果D情報會都未做野既

引用:
原帖由 里安 於 29-5-2008 16:45 發表
?ib_____DgFdSQq2K

仲識天外飛仙?
咁鬼活潑好動似賣"麻孖根"廣告多D 喎~

引用:
原帖由 Bed-Man 於 29-5-2008 16:50 發表
佢先唔驚~多人識佢都不知幾開心!!

引用:
原帖由 bravohk 於 29-5-2008 19:53 發表

佢先唔驚~多人識佢都不知幾開心!!
kai人唔怕出名....最怕冇人當佢kai...

C丅U原來係.......自設......
乜鬼美軍步隊,原來係"生安白做".....KAI!!!!!!!!!!!!
http://hk.myblog.yahoo.com/KYOMAK-blog/article?mid=934

自設反恐分局辨公室單位???? 佢都作到幾大
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 一等兵 於 29-5-2008 23:11 發表
自設反恐分局辨公室單位???? 佢都作到幾大
原來有package賣, 抵過比錢搵人裝icq!!!

http://hk.myblog.yahoo.com/KYOMAK-blog/article?mid=774
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

發新話題