27 12
發新話題

當RPG-7擊中T-72

當RPG-7擊中T-72

RPG 真係無敵

PS.個紅圈係咩???

擊中果下威力似反坦克導彈...其實仲有片,不過有少少暴力成份,唔post了
5D mark II
Canon PowerShot S90
580EX II
Sigma 24-70mm F2.8 EX DG HSM
EF 50mm F/1.8 II

引用:
原帖由 kin123450 於 27-1-2013 22:24 發表
RPG 真係無敵

PS.個紅圈係咩???
就係RPG-7

師兄吾講我都吾知, 一路以為係炸膛之後入面爆埋

係唔係打中左油箱?
好似係由內爆到外....
師兄可唔可以PM條片比我~
xdd

係Livexxxk睇過唔少, 但呢條片都算清喎, 搵下先
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 27-1-2013 23:33 發表
係Livexxxk睇過唔少, 但呢條片都算清喎, 搵下先
就係前日liveleak上面睇左...仲有個燒到燶燶地ge士兵走到出黎逃命
當然果位士兵而家係生係死就只有阿拉至知
5D mark II
Canon PowerShot S90
580EX II
Sigma 24-70mm F2.8 EX DG HSM
EF 50mm F/1.8 II

以小弟在美國打城市戰大GAME 時的步兵興戰車聯合作戰經驗,  戰車入城市作戰時如冇步兵支援前後看下有冇敵人或清下d冇人空屋以防萬一, 戰車入城市等同自殺。  戰車只有在步兵在攻不下敵方大樓或防線時, 作重型火力支援或聯合步兵突破防線先有最大作用。

引用:
原帖由 Paul 於 28-1-2013 00:47 發表
以小弟在美國打城市戰大GAME 時的步兵興戰車聯合作戰經驗,  戰車入城市作戰時如冇步兵支援前後看下有冇敵人或清下d冇人空屋以防萬一, 戰車入城市等同自殺。  戰車只有在步兵在攻不下敵方大樓或防線時, 作重型火力支援 ...
咪話打game,打仗都係咁

引用:
原帖由 Lolanto 於 28-1-2013 01:47 發表

咪話打game,打仗都係咁
冇記錯果時以色列佬碌左堆M60入人地個城度,結果比人用RPG7打到飛起...走都走唔到
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 28-1-2013 01:50 發表

冇記錯果時以色列佬碌左堆M60入人地個城度,結果比人用RPG7打到飛起...走都走唔到
所以之後美佬打伊拉克醒左, 要先頭步兵CALL 支援, d 貴價M1 坦克先會由後方開入城打。

嘩 ! 支RPG - 29 真厲害 , 可憐戰車內士兵祇有ㄧ件幸運地能逃出來 , 其他相信變晒香香公主了

27 12
發新話題