發新話題

博c模型

回覆 #2295 ivan_31 的帖子

神俾啦梗係...
而家成村人山長水遠走入去睇神跡,但係佢就走左佬
咁係咪應該佢賠償番損失先

引用:
原帖由 Boniface 於 26-6-2007 08:57 發表
神俾啦梗係...
而家成村人山長水遠走入去睇神跡,但係佢就走左佬
咁係咪應該佢賠償番損失先
陣間佢話每人8000飛槍管過數咪死得

回覆 #2296 Boniface 的帖子

搵到佢先算啦|)
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 26-6-2007 14:19 發表
搵到佢先算啦|)
睇怕要登尋神廣告先得喇

引用:
原帖由 Relentless 於 26-6-2007 17:05 發表

睇怕要登尋神廣告先得喇
唔知用神燈call唔call到佢出黎呢

引用:
原帖由 catchauhk 於 26-6-2007 17:21 發表

你去試試law

引用:
原帖由 catchauhk 於 26-6-2007 17:21 發表

神燈駛唔駛入神油架?

人地吹水唔抹咀咪比個位人地落台囉
佢令到博c響大家心裡面的地位跌到落谷底
stupid is as stupid does

回覆 #2303 louisli 的帖子

兩睇啦

我又諗其實我地中晒膠神既計中計.....

話唔定佢又係博C既受害人 , 成盤都係佢既唱衰報仇大計....
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

神似乎係忙住寫書,忘記佐個約定……

http://big5.cmfu.com:9080/www.cmfu.com/showbook.asp?bl_id=121203

引用:
原帖由 皇家御貓 於 26-6-2007 23:41 發表
我又諗其實我地中晒膠神既計中計.....

話唔定佢又係博C既受害人 , 成盤都係佢既唱衰報仇大計....
似唱好多wor~~~

引用:
原帖由 ivan_31 於 26-6-2007 23:45 發表

似唱好多wor~~~
至少我地都懷疑過佢係博C本人...
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 Hamlet 於 26-6-2007 23:43 發表
神似乎係忙住寫書,忘記佐個約定……

http://big5.cmfu.com:9080/www.cmfu.com/showbook.asp?bl_id=121203
而家天下有雷呢衰在...

回覆 #2305 皇家御貓 的帖子

你諗得太多喇|)

發新話題