發新話題

博c模型

引用:
原帖由 Boniface 於 1-7-2007 05:48 發表
而家成棚人搵緊佢,點走
god never leave us alone!!!
god still here, we cant c.... but can feel!!

回覆 #2401 golliwog19 的帖子

捉佢出嚟, 打!!:x
本來無一物, 何處惹塵埃

拎佢i.p報去海關話佢非法下載咪得囉

呢件事絕對可以入香港wargame界既歷史~
而且仲可以每年舉行週年1雞8千記念大game
以表揚神既豐功偉業~
令到wargame子民更團結~

引用:
原帖由 MarK-C 於 1-7-2007 09:20 發表
呢件事絕對可以入香港wargame界既歷史~
而且仲可以每年舉行週年1雞8千記念大game
以表揚神既豐功偉業~
令到wargame子民更團結~
人地政府慶回歸...我地就慶神跡....(但係無神既神跡...|) )

引用:
原帖由 Boniface 於 1-7-2007 05:59 發表
拎佢i.p報去海關話佢非法下載咪得囉
你又知神有........

引用:
原帖由 14692 於 1-7-2007 05:50 發表
貼尋人告示
失蹤人口
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回覆 #2406 peter195 的帖子

我唔信佢無dl過任何野

回覆 #2407 莊家-犯罪無間 的帖子

貼去邊?

回覆 #2409 myron21st 的帖子

老廣
本來無一物, 何處惹塵埃

嘩! 重未沉?!

睇黎遲早要出warrant ......
(有錯隨便插)
NO COMPROMISE!

引用:
原帖由 14692 於 2-7-2007 09:22 發表
老廣
其實佢有個hotmail ga wor,e貓問下佢(當日有到的人都e最少一封比佢 )
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

睇黎呢個 topic lock 得喇. 人間蒸發ed.

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 2-7-2007 20:45 發表
睇黎呢個 topic lock 得喇. 人間蒸發ed.
佢做左變形金鋼...變左隻submariner

發新話題