發新話題

博c模型

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 2-7-2007 20:45 發表
睇黎呢個 topic lock 得喇. 人間蒸發ed.
so what ar?
照 姦.....我指照吹, 吹到200頁~

至少三百啦!

我甘耐以黎第一次見人縮沙淆底 , 無用到甘既地步

引用:
原帖由 odaan 於 3-7-2007 00:23 發表
今次肯定係CGF史中數一數二既大事
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 odaan 於 3-7-2007 00:23 發表
直頭kax 人一個.....當初又做乜大人呀....你睇而家......

宣傳手法?
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 忽必烈 於 3-7-2007 00:24 發表
直頭kax 人一個.....當初又做乜大人呀....你睇而家......
最慘係大人 "無雷" 果下頂癮丫嘛 , 完來最無雷果條友係雷神 , 好心啦 , 吹得大還得大
三歲細路都醒過佢

蝦 , 不如我一日 re 一句 , 包佢有排置頂

引用:
原帖由 阿芝 於 3-7-2007 00:33 發表
宣傳手法?
幫忙幫忙 , 越幫越忙

引用:
原帖由 odaan 於 3-7-2007 00:36 發表

最慘係大人 "無雷" 果下頂癮丫嘛 , 完來最無雷果條友係雷神 , 好心啦 , 吹得大還得大
三歲細路都醒過佢

呢d 神聖既任務~ 我當然"頂"力支持啦~~

引用:
原帖由 odaan 於 3-7-2007 00:36 發表

三歲細路都醒過佢

o個日雷聲,雨點小
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回覆 #2423 odaan 的帖子

唔知間鋪個老板俾佢咁攪一攪宣傳 有咩感想呢....... ._."
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 阿芝 於 3-7-2007 00:46 發表
唔知間鋪個老板俾佢咁攪一攪宣傳 有咩感想呢....... ._."
好耐都唔該

引用:
原帖由 odaan 於 3-7-2007 00:51 發表

好耐都唔該
唔該佢唔好搞事
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
客似雲來 , 齋睇唔幫襯.
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
個老板同佢可能係一組"生體需共存異精神離合生命體"
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

發新話題