發新話題

博c模型

回覆 #2713 老鼠 的帖子

你收啦:x
本來無一物, 何處惹塵埃

咦??
神今日無上來視察民情...........
難道新的 account 已經.........

引用:
原帖由 老鼠 於 14-7-2007 01:02 發表
咁既勳章,有意思咩?
對於有勳章的人有意思,無o既人無意思;b84
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回覆 #2718 莊家-犯罪無間 的帖子

有冇計過CGF邊個最多章......

莊家啦, 下化?

套用C&C TW的劇情:
早安 指揮管 我是XXX將軍 不知你聽說沒有
作戰中心剛才將一雞八千神的膠人程度降為"低"

不過 以我55年跟一雞八千神的作戰經驗 他一定會會捲土重來的

引用:
原帖由 14692 於 15-7-2007 08:19 發表
有冇計過CGF邊個最多章......
重洗講當然係阿公la,唔係佢點頒勳章比我地

(又有人受勳 )
http://www.civiliangunner.com/cg ... &extra=page%3D1

我幾時先可以好似佢地咁

[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 15-7-2007 05:44 PM 發表

重洗講當然係阿公la,唔係佢點頒勳章比我地

我幾時先可以好似佢地咁
下年

擋子彈乎

引用:
原帖由 Boniface 於 16-7-2007 02:16 發表
擋子彈乎
lv 1.5的避彈衣

回覆 #2722 莊家-犯罪無間 的帖子

我講受勳果D.....

引用:
原帖由 14692 於 16-7-2007 05:23 發表
我講受勳果D.....

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 16-7-2007 05:27 發表

...

引用:
原帖由 14692 於 16-7-2007 05:27 發表

...
.

回覆 #2729 莊家-犯罪無間 的帖子

我   好  驚  呀.....

發新話題