發新話題

博c模型

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 30-5-2007 23:50 發表

有無 3G 呀!? 打俾我啦!
我24 號考試啊  最快下午先到

引用:
原帖由 忽必烈 於 30-5-2007 23:49 發表

一定會....我即晚會放上you txue放心
呢個工作唔好同我爭
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 忽必烈 於 30-5-2007 23:49 發表

一定會....我即晚會放上you txue放心
記住係試一雞8000 之後拆槍睇下係咪老馬膠杯士!!!

引用:
原帖由 華田 於 30-5-2007 23:53 發表

記住係試一雞8000 之後拆槍睇下係咪老馬膠杯士!!!
唔駛啦, 話知入面係鈦金屬.

恕小弟見識淺薄, 大家講一雞8000飛,

係咪用8支槍用鹹水草扎住,扣雞電制改造並聯,使一雞八槍同時連射1000飛,

or 用1000支槍用鹹水草扎住,扣雞電制改造並聯,使一雞八槍同時連射8飛 呢???????

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 30-5-2007 23:56 發表

唔駛啦, 話知入面係鈦金屬.
其實一雞8000會唔會係各大文具精品店有售,小朋友專用的聲波鎗呀~~~~

果d一雞8000響唔知有冇可能呢?

引用:
原帖由 tam_sir 於 30-5-2007 23:57 發表
恕小弟見識淺薄, 大家講一雞8000飛,

係咪用8支槍用鹹水草扎住,扣雞電制改造并聯,使一雞八槍同時連射1000飛,

or 用1000支槍用鹹水草扎住,扣雞電制改造并聯,使一雞八槍同時連射8飛 呢???????
冇錯,就係同"攞你命3000"同廠的"OC-8000".(O=ONE/C=CHICKEN)
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

點止吖,噤個制可能會變機械人
或像FF變成十ニ件零件飛上半空

引用:
原帖由 新田 於 30-5-2007 23:58 發表

其實一雞8000會唔會係各大文具精品店有售,小朋友專用的聲波鎗呀~~~~

果d一雞8000響唔知有冇可能呢?
er.....唔好意思 , 電池仔無咁長壽命
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 31-5-2007 00:07 發表

拖水電嘛~

引用:
原帖由 皇家御貓 於 31-5-2007 00:07 發表

8kHz 有幾難出呀!? 人既耳仔可以聽到 40Hz - 8kHz, 有 d 人可以聽到 12kHz 添!

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 31-5-2007 00:10 發表

8kHz 有幾難出呀!? 人既耳仔可以聽到 40Hz - 8kHz, 有 d 人可以聽到 12kHz 添!
一秒8千波
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 30-5-2007 23:52 發表

呢個工作唔好同我爭
你又唔報名
Saving Private Kai人

[quote]原帖由 spainish 於 31-5-2007 00:07 發表
點止

引用:
原帖由 追逐者 於 31-5-2007 00:16 發表

好難想像十九幾枝槍札埋一齊......
超時空要喜!?

發新話題