發新話題

博c模型

引用:
原帖由 6MM 於 31-5-2007 16:43 發表
內部可能唔行齒輪,行像根帶。 包冇掃
佢打三年條橡根都唔斷wor...... 一定勁過子孫根啦!!!

其實有無相睇下呢把神槍? 舊電要挨8千飛一d都唔細... 起馬 2 x 3300mAh

引用:
原帖由 登艇友 於 31-5-2007 17:01 發表
其實有無相睇下呢把神槍? 舊電要挨8千飛一d都唔細... 起馬 2 x 3300mAh
不要問,只要信!

引用:
原帖由 6MM 於 31-5-2007 16:43 發表
內部可能唔行齒輪,行像根帶。 包冇掃
最新一代電鎗結構, 耐用度一流

引用:
原帖由 adrianyahk 於 31-5-2007 17:02 發表

不要問,只要信!
應該係水電...

引用:
原帖由 delta 於 31-5-2007 17:35 發表

最新一代電鎗結構, 耐用度一流
賺硬!
NO COMPROMISE!

引用:
原帖由 愁人節 於 31-5-2007 18:28 發表
會唔會駁220v 電
枝槍一開即掃,開到十槍已經係神槍

唔知1雞8000先生去左邊,有冇師兄係其他論壇見到佢?

係wo~
呢件事咁轟動~
唔知其他wargame版有冇講呢?

引用:
原帖由 MarK-C 於 31-5-2007 20:48 發表
係wo~
呢件事咁轟動~
唔知其他wargame版有冇講呢?
係唔係要幫手fwd?

引用:
原帖由 louisli 於 31-5-2007 21:32 發表

係唔係要幫手fwd?
一定要啦~

ps:已經有人開始做野~

阿師兄,你好似講唔點就獠人隻揪...
個個唔明你一雞8千先志係point位.
前晚做24,依家你就做6月24...
主角為"包 jack"
你呢...jack就jack不個就jackyafk.....

偽君子!永遠虛偽!

各位...希望唔好去到唔落場....
我可以話你地知...如果你地去到只係睇唔落場...我會去哂咁多個論壇
話比人知你地有幾冇雷......
仲有我想問阿忽必烈先生....乜你好有錢咩.....
咁我不如幫幫你.....
你幫我掃哂廣華街d bb 彈....等我果日有彈用la....
如果你做唔到唔該你收聲....唔好係度扮有錢.....
我講左我只會係game 裡面比大家用個身體感受.....
果d只係想襯熱鬧ge白x唔該唔好係度講d無謂野......

引用:
原帖由 jackyafk 於 31-5-2007 22:53 發表
各位...希望唔好去到唔落場....
我可以話你地知...如果你地去到只係睇唔落場...我會去哂咁多個論壇
話比人知你地有幾冇雷......
仲有我想問阿忽必烈先生....乜你好有錢咩.....
咁我不如幫幫你.....
你幫我 ...
言下之意
我地每人要比你一雞FULL 8000?

發新話題