發新話題

博c模型

引用:
原帖由 MarK-C 於 31-5-2007 22:59 發表

言下之意
我地每人要比你一雞FULL 8000?
要用身體去感受...即係射速快到睇唔到,只可以靠身體的痛楚計中左幾多粒彈?好英呀!!

引用:
原帖由 jackyafk 於 31-5-2007 22:53 發表
各位...希望唔好去到唔落場....
我可以話你地知...如果你地去到只係睇唔落場...我會去哂咁多個論壇
話比人知你地有幾冇雷......
仲有我想問阿忽必烈先生....乜你好有錢咩.....
咁我不如幫幫你.....
你幫我 ...
打老原就想靠嚇 ??

引用:
原帖由 adrianyahk 於 31-5-2007 23:03 發表

要用身體去感受...即係射速快到睇唔到,只可以靠身體的痛楚計中左幾多粒彈?好英呀!!
假設目前有18個join
=18x8000
=144000粒

假設1包bb彈有3000粒
=144000/3000
=48包bb彈

引用:
原帖由 jackyafk 於 31-5-2007 22:53 發表
我可以話你地知...如果你地去到只係睇唔落場...我會去哂咁多個論壇
你幫我掃哂廣華街d bb 彈....等我果日有彈用la....
如果你做唔到唔該你收聲....唔好係度扮有錢.....
我講左我只會係game 裡面比大家用個身體感受.....
果d只係想襯熱鬧ge白x唔該唔好係度講d無謂野......
要滿足一雞 8000 , 三包彈都夠

但你而家話 "掃哂廣華街d bb 彈....等我果日有彈用la"

你係咪加映埋果日之內 , 射晒廣華街既 BB 彈 ??
係咪先 , 射唔晒唔比走窩

咪係度玩激將法啦 , 呢 D 野凈係對你有效架咋

引用:
你幫我 ...
收聲啦你!
真係火都o黎!
我睇曬成個post, 睇你吹到天咁高!
依家咁多人都話去睇你點樣一雞8000飛!
跟本無人話過唔落場!
好呀! 你用條索帶索住個扣雞!
長開8000飛!
之後報左名o既師兄落場同你打!
其中一個師兄就用個攝影機全程拍住你 o個8000飛!
咁樣大家都滿意啦! right?!

引用:
原帖由 odaan 於 31-5-2007 23:13 發表

但你而家話 "掃哂廣華街d bb 彈....等我果日有彈用la"

咪係度玩激將法啦  ...
我驚佢射到流眼淚

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 31-5-2007 23:15 發表

收聲啦你!
真係火都o黎!
我睇曬成個post, 睇你吹到天咁高!
依家咁多人都話去睇你點樣一雞8000飛!
跟本無人話過唔落場!
好呀! 你用條索帶索住個扣雞!
長開8000飛!
之後報左名o既師兄落場同你打!
...
拿唔好咁惡呀你,jacky師兄真係收左聲甚至整走左佢既話,我唯你事問!

你都白x 我黠解要聽你講...
你話哂事ar...
好似你未報名wo....
講咁多做乜ar...

引用:
原帖由 HugoLaLaLa 於 31-5-2007 23:18 發表

拿唔好咁惡呀你,jacky師兄真係收左聲甚至整走左佢既話,我唯你事問!
我地仲要睇神跡嘛~
語言溫和d~

仲有成個月,請各位保持高度克制~~~~~

唔獨立表演唔係問題,
但是否會在game中出現1雞8000的時間呢??
到時你一句話"你地d嘰嘰獸唔使我出神跡收拾你地",
咁我會唔開心o架wo.
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

冇咁大個頭唔好戴咁大頂帽....
殺人既...一粒就夠晒...

引用:
原帖由 odaan 於 31-5-2007 23:13 發表

咪係度玩激將法啦  ...
嘩~ 一雞射成幾憶飛喎!
支槍會唔會出煙嫁!?

應該唔會掛, 博C整d槍咁勁~~~~  [<---根據8000飛兄所講推論得出]

引用:
原帖由 jackyafk 於 31-5-2007 23:18 發表
你都白x 我黠解要聽你講...
你話哂事ar...
好似你未報名wo....
講咁多做乜ar...
未報名點解唔出得聲?

cgf板規有講過咩?   

引用:
你幫我 ...
阿生, 你招"假猛真龜"真係好低手

你以為你本住一個爛鬼login就可以四圍唱到人?仲要唱到有人信?

人貴自知!

話時話, 你出左個約戰post話做host, 但係要人地怕你貴人事淆黎唔到, 幫你報埋名, 真係幾有排場
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

發新話題