發新話題

博c模型

引用:
原帖由 高!高!高! 於 31-5-2007 23:21 發表
唔獨立表演唔係問題,
但是否會在game中出現1雞8000的時間呢??
到時你一句話"你地d嘰嘰獸唔使我出神跡收拾你地",
咁我會唔開心o架wo.
係咁full,唔駛8000飛都打完場啦
到時就話:係你地渣,無緣睇到神跡,唔係我做唔到,係你地挨唔到

咁幾大都睇完果8000飛先埋位開波啦,兩個證明,睇下8000飛有幾 tactical,定係 blind shooting

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 31-5-2007 23:27 發表

未報名點解唔出得聲?

cgf板規有講過咩?   
重有成個月流流長有掛玩, 咁急做咩?
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 louisli 於 31-5-2007 23:29 發表

係咁full,唔駛8000飛都打完場啦
到時就話:係你地渣,無緣睇到神跡,唔係我做唔到,係你地挨唔到

咁幾大都睇完果8000飛先埋位開波啦,兩個證明,睇下8000飛有幾 tactical,定係 blind shooting
佢claim佢自己去到一下8000, 一陣要落場先有得睇既話, 咪要個個見到佢都唔打得, 費事佢叫死無野睇?
唔係喎, 一陣發覺真係打唔到, 明明無中都自己死既咪著數死?

死人都唔同佢開game, 等佢少d藉口啦!
game可以同好多人打, 但係神蹟一生人一次架咋!
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 伯言 於 31-5-2007 23:33 發表

佢claim佢自己去到一下8000, 一陣要落場先有得睇既話, 咪要個個見到佢都唔打得, 費事佢叫死無野睇?
唔係喎, 一陣發覺真係打唔到, 明明無中都自己死既咪著數死?

ga ...
咪係,都唔爭在豪果8000飛啦,阻你幾多時間?睇完咪打囉

引用:
原帖由 odaan 於 31-5-2007 23:05 發表

打老原就想靠嚇 ??
佢驚你痛 唔靠嚇靠乜呀
偽君子!永遠虛偽!

引用:
原帖由 伯言 於 31-5-2007 23:33 發表

game可以同好多人打, 但係神蹟一生人一次架咋!
同意!
當初叫我地出黎睇既係佢
老虎蟹都唔開game lo~

(BGM:叫囂聲+掌聲)

引用:
原帖由 louisli 於 31-5-2007 23:35 發表

咪係,都唔爭在豪果8000飛啦,阻你幾多時間?睇完咪打囉
好唔好拎個野比佢裝起果8000飛?打game射落地就話姐, 佢咁燒彈法唔環保嘛...

引用:
原帖由 MarK-C 於 31-5-2007 23:37 發表

同意!
當初叫我地出黎睇既係佢
老虎蟹都唔開game lo~

(BGM:叫囂聲+掌聲)
個約戰post要加一項叫"觀眾"

真係怪事年年有
今年特別多
唉.........估唔到...
加下d 有問題既...可以咁大聲叫人唔好出聲
唉...真kai

引用:
原帖由 伯言 於 31-5-2007 23:38 發表

好唔好拎個野比佢裝起果8000飛?打game射落地就話姐, 佢咁燒彈法唔環保嘛...
收番d彈,熔左佢整個八神像啦準備!

引用:
原帖由 伯言 於 31-5-2007 23:38 發表

個約戰post要加一項叫"觀眾"
有冇小賣部賣花生
偽君子!永遠虛偽!

引用:
原帖由 SiuPO1983 於 31-5-2007 23:39 發表
真係怪事年年有
今年特別多
唉.........估唔到...
加下d 有問題既...可以咁大聲叫人唔好出聲
唉...真kai
你唔話得人kai ga wor...人地做到你就變到好面蒙 ga la...等人表演左先下定論啦~

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 31-5-2007 23:40 發表

有冇小賣部賣花生
仲有薯片汽水, 公仔面, 沙灘椅同太陽傘

咁既盛事, 每人帶少少share, happy下囉

引用:
原帖由 adrianyahk 於 31-5-2007 23:40 發表

收番d彈,熔左佢整個八神像啦準備!
唔好, 應該好似太平清醮咁

d米祭完神槍之後用來派街坊保平安  !
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 伯言 於 31-5-2007 23:42 發表

仲有薯片汽水, 公仔面, 沙灘椅同太陽傘

咁既盛事, 每人帶少少share, happy下囉
仲要整d扑扑棒比觀眾用來打氣
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

發新話題