發新話題

博c模型

引用:
原帖由 皇家御貓 於 31-5-2007 23:42 發表

唔好, 應該好似太平清醮咁

d米祭完神槍之後用來派街坊保平安  !
洗唔洗"吸"個印上d彈度?

引用:
原帖由 皇家御貓 於 31-5-2007 23:42 發表

唔好, 應該好似太平清醮咁

d米祭完神槍之後用來派街坊保平安  !
平安"米"

一人分d用袋仔袋住打game keep上身, 有一雞8000防壞槍之神效
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 伯言 於 31-5-2007 23:42 發表

仲有薯片汽水, 公仔面, 沙灘椅同太陽傘

咁既盛事, 每人帶少少share, happy下囉
欠冰凍啤酒
偽君子!永遠虛偽!

引用:
原帖由 伯言 於 31-5-2007 23:38 發表

個約戰post要加一項叫"觀眾"
觀眾往往不請自來~
所以放心
一定有大把觀眾~

引用:
原帖由 MarK-C 於 31-5-2007 23:37 發表

同意!
當初叫我地出黎睇既係佢
老虎蟹都唔開game lo~

(BGM:叫囂聲+掌聲)
係la!!!!星期日,唔通叫我放低晒老婆仔女來陪佢打game咩!!
當然一定話有神跡睇先來la,
老婆問起都真係有兩句吹吓,
唔係已為我去左滾唖!
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 高!高!高! 於 31-5-2007 23:54 發表

係la!!!!星期日,唔通叫我放低晒老婆仔女來陪佢打game咩!!
當然一定話有神跡睇先來la,
老婆問起都真係有兩句吹吓,
唔係已為我去左滾唖!
"衰佬你去左邊?!"
"我...我去左...去左睇神蹟..."
"咩神蹟咁巴閉?"
"有...有個男人佢...一下...一下射左幾分鐘..."
"個男人響邊!?!?!?!"
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 伯言 於 31-5-2007 23:45 發表

平安"米"

一人分d用袋仔袋住打game keep上身, 有一雞8000防壞槍之神效
係咪好想要呢
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 31-5-2007 23:59 發表

係咪好想要呢
唔_係掛?!

你果日記住帶8000去比仙人用, 我至多企遠少少玩浴佛節

引用:
原帖由 adrianyahk 於 31-5-2007 23:40 發表

收番d彈,熔左佢整個八神像啦準備!
膠神

引用:
原帖由 jackyafk 於 31-5-2007 22:53 發表
各位...希望唔好去到唔落場....
我可以話你地知...如果你地去到只係睇唔落場...我會去哂咁多個論壇
話比人知你地有幾冇雷......
仲有我想問阿忽必烈先生....乜你好有錢咩.....
咁我不如幫幫你.....
你幫我 ...
我可以話你地知...如果你地去到只係睇唔落場...我會去哂咁多個論壇
仲有我想問阿忽必烈先生....乜你好有錢咩..... (我有無錢關你鬼事呀....我話過幫你出晒關於錢既野係真係你做到神跡我先俾...你做唔到我一個仙都唔俾你)咁我不如幫幫你.....
你幫我掃哂廣華街d bb 彈....等我果日有彈用la.... (我掃又點話...你想用乜野珠呀...到時我唔想有人懶皮又話D珠唔岩呀...)如果你做唔到唔該你收聲....唔好係度扮有錢..... (我唔係扮有錢....我只係出個offer黎幫幫你...你唔好打橫黎講...btw...如果我做到你係味要收番聲...繼續做你神跡呢)
我講左我只會係game 裡面比大家用個身體感受.....
果d只係想襯熱鬧ge白x唔該唔好係度講d無謂野......

回覆 #460 忽必烈 的帖子

師兄唔好動真火, 一陣個post close左佢就有位走

引用:
原帖由 忽必烈 於 1-6-2007 00:11 發表
仲有我想問阿忽必烈先生....乜你好有錢咩..... (我有無錢關你X事呀... ...
仲有 D 荀野比你睇
引用:
原帖由 odaan 於 31-5-2007 23:13 發表
要滿足一雞 8000 , 三包彈都夠

但你而家話 "掃哂廣華街d bb 彈....等我果日有彈用la"

你係咪加映埋果日之內 , 射晒廣華街既 BB 彈 ??
係咪先 , 射唔晒唔比走窩

咪係度玩激將法啦 , 呢 D 野凈係對你有效架咋
佢話 "果日" 用 , 果日用唔晒係咪應該唔比走
佢用唔晒又要人掃晒番黎托呀

引用:
原帖由 jackyafk 於 31-5-2007 22:53 發表
仲有我想問阿忽必烈先生....乜你好有錢咩.....
咁我不如幫幫你.....
你幫我掃哂廣華街d bb 彈....等我果日有彈用la....
如果你做唔到唔該你收聲....唔好係度扮有錢.....
我講左我只會係game 裡面比大家用個身體感受.....
果d只係想襯熱鬧ge白x唔該唔好係度講d無謂野......
可以8000hit死係你既槍下係我既榮幸

.......咁你放心未?

可以比一個保證我地未?

當日我會以我既槍對付你!

引用:
原帖由 忽必烈 於 1-6-2007 00:11 發表

仲有我想問阿忽必烈先生....乜你好有錢咩..... (我有無錢關你X事呀... ...
我始終都係版主

1.各位之言論及發表請勿過於激烈以免影響其他人。

2.嚴禁出現粗口(諧音及圖片亦不可)或其他帶侮辱性字句,違者將被處罰,屢犯者或以粗言辱罵/人身攻擊其他版友者將被撤銷會員戶口。

3.希望大家可以盡量互相忍讓,如有對某位版友之言行反感或認為該會員有作出對你不敬行為或挑釁時,請向該區版主反映或按"投訴"。

4.請不要作無謂POST WAR。

thanks!

講時講,唔好太過火

咁煩請你話我冇雷,我真係去睇
冇雷又好冇電又好,我都係.......

發新話題