發新話題

博c模型

引用:
原帖由 jackyafk 於 31-5-2007 22:53 發表
各位...希望唔好去到唔落場....
我可以話你地知...如果你地去到只係睇唔落場...我會去哂咁多個論壇
話比人知你地有幾冇雷......
仲有我想問阿忽必烈先生....乜你好有錢咩.....
咁我不如幫幫你.....
你幫我 ...
你睇下約戰版先,而家報左的都會落場,一雞8000飛的過程,會由我cgf 戰地記者拍低,唔爆youtube upload 的上限,我會即日post 上youtube / upload 上一d web space 比人download, 比全球wargame 師兄一睹"一雞8000飛"
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 1-6-2007 00:30 發表

你睇下約戰版先,而家報左的都會落場,一雞8000飛的過程,會由我cgf 戰地記者拍低,唔爆youtube upload 的上限,我會即日post 上youtube / upload 上一d web space 比人download, 比全球wargame 師兄一睹"一雞 ...
我仲諗住帶notebook去...

引用:
原帖由 忽必烈 於 1-6-2007 00:33 發表

我仲諗住帶notebook去...
有notebook 的可以快d upload 上youtube
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 1-6-2007 00:36 發表

有notebook 的可以快d upload 上youtube
yeah

Youtube 到時一定爆

等我支持下"平安彈" 先
Saving Private Kai人

引用:
原帖由 jackyafk 於 31-5-2007 22:53 發表
各位...希望唔好去到唔落場....
我可以話你地知...如果你地去到只係睇唔落場...我會去哂咁多個論壇
話比人知你地有幾冇雷......
仲有我想問阿忽必烈先生....乜你好有錢咩.....
咁我不如幫幫你.....
你幫我 ...
請問點解唔可以只係去睇 ??

引用:
原帖由 steveyue 於 1-6-2007 00:39 發表
Youtube 到時一定爆

等我支持下"平安彈" 先
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

算吧啦,一樣米養百樣人,有時睇到都有d懶得理既感覺

引用:
原帖由 derek 於 1-6-2007 00:40 發表

請問點解唔可以只係去睇 ??
因為淨睇雙計~要受佢一雞16000

引用:
原帖由 myron21st 於 1-6-2007 00:41 發表
算吧啦,一樣米養百樣人,有時睇到都有d懶得理既感覺
挑~講得咁清高~咁你又報名~

我就好粗皮嘅~我擺明係去送死~

引用:
原帖由 新田 於 1-6-2007 00:42 發表

因為淨睇雙計~要受佢一雞16000
我地要發揮我地既淫民團結本色

記得叉夠電呀…唔好打到一二百飛就賴冇電射唔出呀~

回覆 #474 新田 的帖子

唔係丫 ...
關咩事 ??

但係又好想睇