發新話題

博c模型

引用:
原帖由 ivan_31 於 1-6-2007 11:26 AM 發表

60咁小?
起碼都500 la
1000都唔怕

大家快快改簽名啦

西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 ivan_31 於 1-6-2007 11:26 發表

60咁小?
起碼都500 la
莊家緊係要保障返自己啦, 可能佢真係一雞8000千呢, 馬會都唔會開咁大賠率啦

引用:
原帖由 皇家御貓 於 1-6-2007 11:32 發表
大家快快改簽名啦

支持

引用:
原帖由 delta 於 1-6-2007 11:38 發表

莊家緊係要保障返自己啦, 可能佢真係一雞8000千呢, 馬會都唔會開咁大賠率啦
點會無~~~
世界杯果陣肯定開過

引用:
原帖由 皇家御貓 於 1-6-2007 11:32 發表
大家快快改簽名啦

如果加埋時間地點, 大家都用呢個簽名在各大wargame forum出post, 當日一定會有好多人黎觀摩, 分分鍾記者都到場採訪

引用:
原帖由 ivan_31 於 1-6-2007 11:39 發表

點會無~~~
世界杯果陣肯定開過
完場前10分鐘?

引用:
原帖由 delta 於 1-6-2007 11:42 發表

如果加埋時間地點, 大家都用呢個簽名在各大wargame forum出post, 當日一定會有好多人黎觀摩, 分分鍾記者都到場採訪
加條link link 黎cgf 咪得law

引用:
原帖由 delta 於 1-6-2007 11:45 發表

完場前10分鐘?
奪標賠率

我地連呀8000兄叫咩, 點contact都無..........到時點搵佢呀!!
Saving Private Kai人

有人好惡.............

仲講粗口tim..........

http://www.civiliangunner.com/cgf/viewthread.php?tid=7356&extra=page%3D1&page=3

汶汶驚驚.........

引用:
原帖由 hippies 於 1-6-2007 11:49 發表
有人好惡.............

仲講粗口tim..........

http://www.civiliangunner.com/cg ... page%3D1&page=3

汶汶驚驚.........
嘩 , 用身體感受 , 神蹟果然不同凡響
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

粗神!!?

引用:
原帖由 hippies 於 1-6-2007 11:53 發表
粗神!!?
有幾粗先
Saving Private Kai人

引用:
原帖由 steveyue 於 1-6-2007 11:55 發表

有幾粗先
好粗..佢大我喎....但我係唔大得架嘛...

發新話題