發新話題

博c模型

引用:
原帖由 6MM 於 1-6-2007 00:29 發表
咁煩請你話我冇雷,我真係去睇
冇雷又好冇電又好,我都係.......
sorry for my 賴皮成性......

賴皮!?!?!
Saving Private Kai人

引用:
原帖由 steveyue 於 1-6-2007 12:02 發表
賴皮!?!?!
why need懶皮????

引用:
原帖由 皇家御貓 於 1-6-2007 11:52 發表

嘩 , 用身體感受 , 神蹟果然不同凡響
幾醒,用身體感受,你驗唔到嘛。你唔感受,我又唔射比你睇,你吹我唔漲
如果修道船當年都識咁就好囉:你咪埋眼感受我5秒一百拳啦

引用:
原帖由 louisli 於 1-6-2007 12:03 發表

幾醒,用身體感受,你驗唔到嘛。你唔感受,我又唔射比你睇,你吹我唔漲
如果修道船當年都識咁就好囉:你咪埋眼感受我5秒一百拳啦
會唔會好似星矢咁...平常人用肉眼係睇唔到佢full既彈....之後佢話味8000飛囉...你睇唔到唔關我事...

引用:
原帖由 忽必烈 於 1-6-2007 12:02 發表

why need懶皮????
怒 watch.......

膠神8000之......堅守27分鐘!!!

傳說很久之前,一間邪惡槍舖令一個『小月月友』支老原PDI齒M4改到一雞8000之後,呢個『小月月友』每場戰爭都打3~4包彈,成為了一個移動的火力據點.時間一路咁過去...當某一日有個Game友上網問一D有關邪惡槍舖的傳說時,一條自稱8000膠神的壯士話自己有一雞8000的力量.

一鼓邪惡力量令Game界各大門派的店舖受到威脅,加上膠神8000的出現,更令各大門派的店舖受到滅門的危機.一班想逞救各大門派的Game友挺身而出,一走入Game場,要出番來的話,就只有死亡同勝利!

傳說邪惡的8000膠神的魔力只可維持27分鐘.但是傳說可靠嗎?一班想逞救各大門派的Game友可以堅守27分鐘,令魔力失效嗎?Game友得到的會是屍橫遍野的死亡榮耀還是斬妖除魔的勝利之光呢?那27分鐘就是關鍵!膠神8000之......堅守27分鐘!!!!!!!!!

6月24日唔知幾時上畫!!!!!!!!!

附加宣傳影片!

http://www.youtube.com/watch?v=gOTY3do8tCc

劇力萬均啊!!!!!!!!

引用:
原帖由 cdrom 於 1-6-2007 12:09 發表

傳說很兮u,成為了一個移動的火力據點.時間一路咁過去...當某一日有個Game友上網問一D有關邪惡槍舖的傳說時,一條自稱8000膠神的壯士話自己有一雞8000的力量.

一鼓邪惡力量 ...
你自制的嗎?
改做一雞8000好D woo
Saving Private Kai人

引用:
原帖由 hippies 於 1-6-2007 12:07 發表

怒 watch.......
one chicken eight thousand......

引用:
原帖由 cdrom 於 1-6-2007 12:09 發表

傳說很兮u,成為了一個移動的火力據點.時間一路咁過去...當某一日有個Game友上網問一D有關邪惡槍舖的傳說時,一條自稱8000膠神的壯士話自己有一雞8000的力量.

一鼓邪惡力量 ...
段片好得....

引用:
原帖由 忽必烈 於 1-6-2007 12:15 發表

段片好得....
我真係衰

條友傻架, 人地有無錢關佢Q事咩, 有錢出彈出車錢就代表有錢, 廣華街d Wargame團咪變富豪團?? 再講真係好X有錢都唔駛買Q晒廣華街D彈嘛? 入百幾二百首匯豐好過啦

你話佢係唔係傻?

呢個post絕對可以成為經典
睇咁多版就笑足咁多版

等特6月24日

係時候出PRESS RELEASE喇!

發新話題