發新話題

博c模型

one Chicken , EIGHT Thousand!!!

引用:
原帖由 6MM 於 1-6-2007 12:28 發表
one Chicken , EIGHT Thousand!!!
大雞唔食細米, 一吃要吃八千.

話時話片入面有個好似機械人狂FULL係咩戲黎架 ?

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 1-6-2007 12:18 發表
條友傻架, 人地有無錢關佢Q事咩, 有錢出彈出車錢就代表有錢, 廣華街d Wargame團咪變富豪團?? 再講真係好X有錢都唔駛買Q晒廣華街D彈嘛? 入百幾二百首匯豐好過啦

你話佢係唔係傻?
kai post~~

引用:
原帖由 kitk 於 1-6-2007 12:33 發表
話時話片入面有個好似機械人狂FULL係咩戲黎架 ?
Blood Rayne 2 入面D動畫.Game來的

引用:
原帖由 hippies 於 1-6-2007 12:36 發表

kai post~~
老爛...

無格.

引用:
原帖由 cdrom 於 1-6-2007 12:36 發表

Blood Rayne 2 入面D動畫.Game來的
OH 我以為係戲即時買套黎睇

我地期待到時佢會唔會出現....又唔留contact...唔通靠估呀

引用:
原帖由 hippies 於 1-6-2007 12:36 發表

kai post~~
師兄你個簽名好型...仲襯哂個主題添...

引用:
原帖由 忽必烈 於 1-6-2007 12:43 發表
我地期待到時佢會唔會出現....又唔留contact...唔通靠估呀
到時我地call晒記者咁點算...

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 1-6-2007 12:45 發表

係喎...要安撫佢地架...

其實佢可能又話...我果時去左啦...鳳園係神既國度或者係聖域...你地D普通人睇唔到架啦....

又買晒啤酒, 薯片woo 點算...
Saving Private Kai人

好想快d見證到呢個神蹟

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 1-6-2007 12:45 發表

影汶汶 law............

汶汶對慣d 記者 ka la.......

引用:
原帖由 忽必烈 於 1-6-2007 12:47 發表

係喎...要安撫佢地架...

其實佢可能又話...我果時去左啦...鳳園係神既國度或者係聖域...你地D普通人睇唔到架啦....
佢會唔會上演一幕"國王的彈彈"

要神先會睇得到個8千,我地d普通人睇唔到

發新話題