發新話題

博c模型

引用:
原帖由 hippies 於 1-6-2007 12:48 發表

影汶汶 law............

汶汶對慣d 記者 ka la.......
家吥叫你做show呀...邊個莊邊個閒呀

引用:
原帖由 catchauhk 於 1-6-2007 12:52 發表

佢會唔會上演一幕"國王的彈彈"

要神先會睇得到個8千,我地d普通人睇唔到
彈彈

汶汶, 24/6的主角不是你, 最多比你做主席, 訪問8000兄la
Saving Private Kai人

引用:
原帖由 Nelson 於 1-6-2007 08:48 發表

既然係咁...落場o既兄弟,我地一定要堅守27分鐘!!! 如果唔係人死晒game完左,神跡就唔會出現喇:x 呼呀~~
你放心,人死曬唔係問題,戰地記者唔會死,到時會拍低佢一雞8000的過程
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 1-6-2007 12:53 發表

你放心,人死曬唔係問題,戰地記者唔會死,到時會拍低佢一雞8000的過程
同支槍同步上映...全球公映到時

引用:
原帖由 忽必烈 於 1-6-2007 12:55 發表

同支槍同步上映...全球公映到時
師兄你部 lap top可以無線上網的話就可以全球直播
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 1-6-2007 13:02 發表

師兄你部 lap top可以無線上網的話就可以全球直播
無 wii fi

好片!!!殺入好萊塢!!!
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 忽必烈 於 1-6-2007 13:05 發表

無 wii fi
我講左第三次: 3G 我pay.

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 1-6-2007 13:06 發表

我講左第三次: 3G 我pay.
呢個月做定多d宣傳先多人收睇啊

引用:
原帖由 cdrom 於 1-6-2007 12:09 發表
傳說很久之前,一間邪惡槍舖令一個『小月月友』支老原PDI齒M4改到一雞8000之後,呢個『小月月友』每場戰爭都打3~4包彈,成為了一個移動的火力據點.時間一路咁過去...當某一日有個Game友上網問一D有關邪惡槍舖的傳說時,一條自稱8000膠神的壯士話自己有一雞8000的力量.

一鼓邪惡力量令Game界各大門派的店舖受到威脅,加上膠神8000的出現,更令各大門派的店舖受到滅門的危機.一班想逞救各大門派的Game友挺身而出,一走入Game場,要出番來的話,就只有死亡同勝利!

傳說邪惡的8000膠神的魔力只可維持27分鐘.但是傳說可靠嗎?一班想逞救各大門派的Game友可以堅守27分鐘,令魔力失效嗎?Game友得到的會是屍橫遍野的死亡榮耀還是斬妖除魔的勝利之光呢?那27分鐘就是關鍵!膠神8000之......堅守27分鐘!!!!!!!!!

6月24日唔知幾時上畫!!!!!!!!!

附加宣傳影片!

http://www.youtube.com/watch?v=gOTY3do8tCc

劇力萬均啊!!!!!!!!
師兄, 條片勁呀!  

到時我都坐定定睇轉播睇 點樣一雞八千

引用:
原帖由 jackyafk 於 29-5-2007 19:07 發表
大家諗下....la....你自己係咪打完場game...返到屋企就放低支槍,等到下一場game先拎出黎打ge人.....
引用:
原帖由 jackyafk 於 28-5-2007 23:02 發表
我只係想講...支槍掃左....有冇諗過會係操作上ge...問題呢
引用:
原帖由 jackyafk 於 29-5-2007 17:47 發表
我只係知有套pdi 齒...除左條天梯係唔知咩牌之外其他都老原
閣下言下之意,係唔係你用o係保養既時間同心機比其他人更多,同埋用槍用得比其他人更好?

維修保養能夠優化零件既性能,
但係只能夠令零件接近設計上既最佳性能(呢度所講既維修保養,唔包括更改零件結構/換裝性能更好既零件)。
如果師兄枝愛槍真係能夠做到一雞打8000飛,三年打1560000飛依然健健康康,
即係話pdi齒+不明牌子天梯+馬記原裝零件既設計上最佳既耐用度係能夠抵受一雞8000,三年15600000,
只要保養及使用得當,就能夠發揮出神級耐用度
咁既話我地不得不佩服有關廠商既技術水平,同埋不得不向師兄請教保養同操作既正確技巧

以上既推論假設博c整槍既時候用既零件真係pdi齒+不明牌子天梯+馬記原裝零件,
如果佢整槍既時候有改動過零件設計/換裝不知名牌子零件而又唔出聲,
咁就唔係佩服廠商技術水平超卓,而係要佩服博c既維修/改裝水平超高,
更加要佩服博c肯唔聲唔聲做枝神槍出黎,又肯交畀個客,而唔係自己keep住用作示範自己維修/改裝技術高超,
實在係為消費者作出無私奉獻
我個Premiere Pro……封晒塵

死啦, 膠神無左反應, 係咪要閉關煉膠來對付我地呢

誠意推介: 今次活動主題曲, Eason 既浮誇

發新話題