發新話題

博c模型

引用:
原帖由 ivan_31 於 1-6-2007 16:25 發表

佢得先算la
一出相, 賠率又要跌...

小弟唔去lu..........不過一定上youtube睇神蹟 ............估唔到8000神可以令一個post有成40零頁,勢利
NO COMPROMISE!

引用:
原帖由 Relentless 於 1-6-2007 16:22 發表
各位師兄師姐大家好,小弟初黎報到.眼見話題越講越激,攪到我都好想去見證一雞8000嘅神跡,但係星期日無假放,除非有人同我轉更,如果我去得,一定盛裝出場,高跟鞋同絲襪當然唔少得(見證神跡真係唔係去玩咁簡單 ...
鞠躬??  我地無講woo!!!

佢做到就恭喜佢, 佢發達la, 大家人搵佢改槍!!
Saving Private Kai人

引用:
原帖由 老鼠 於 1-6-2007 16:29 發表
小弟唔去lu..........不過一定上youtube睇神蹟 ............估唔到8000神可以令一個post有成40零頁,勢利
40頁碎料黎者

引用:
原帖由 Relentless 於 1-6-2007 16:22 發表
各位師兄師姐大家好,小弟初黎報到.眼見話題越講越激,攪到我都好想去見證一雞8000嘅神跡,但係星期日無假放,除非有人同我轉更,如果我去得,一定盛裝出場,高跟鞋同絲襪當然唔少得(見證神跡真係唔係去玩咁簡單 ...
鞠躬? 3個夠唔夠?

但係佢仲未留聯絡方法..會唔會放飛機架..
人生苦短,我唔想失去寶貴的機會...
嬴得仰望,奪去了感覺,快樂也是幻覺。

引用:
原帖由 oldmanyin 於 1-6-2007 16:48 發表
但係佢仲未留聯絡方法..會唔會放飛機架..
人生苦短,我唔想失去寶貴的機會...
話明神蹟...呢d野,講個"緣"字ga je....

引用:
你搵到枝m4 一雞過到5000 個麼打仲未玩完先算啦

引用:
原帖由 Raymomd2003 於 1-6-2007 16:38 發表

鞠躬? 3個夠唔夠?
咁要叫埋佢D家屬去先得?如果佢地唔去,咪無咗家屬謝禮?

引用:
原帖由 華田 於 1-6-2007 17:09 發表

你搵到枝m4 一雞過到5000 個麼打仲未玩完先算啦
對唔住我支一雞打盡三佰.

我想整個膠神應援團
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
高跟鞋?!  絲襪?!
r u a girl?
but u said 小弟 wor...
r u candy?

引用:
原帖由 yeungm 於 1-6-2007 17:36 發表

高跟鞋?!  絲襪?!
r u a girl?
but u said 小弟 wor...
r u candy?
唔係啦 , Candy個acc係candytongtong
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

回覆 #643 皇家御貓 的帖子

his friend?

引用:
原帖由 皇家御貓 於 1-6-2007 17:38 發表

唔係啦 , Candy個acc係candytongtong
呢個叫candy no.2

發新話題