發新話題

博c模型

世界上不只candy一個人妖下化....
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 yeungm 於 1-6-2007 17:36 發表

高跟鞋?!  絲襪?!
r u a girl?
but u said 小弟 wor...
r u candy?
oh sorry, 高跟鞋,  絲襪
係表示尊重,我係公,重要係直嘅,大家請放心.

引用:
原帖由 Relentless 於 1-6-2007 17:54 發表

oh sorry, 高跟鞋,  絲襪
係表示尊重,我係公,重要係直嘅,大家請放心.
i think u better say 西裝 man

引用:
原帖由 yeungm 於 1-6-2007 18:04 發表

i think u better say 西裝 man
平時開工都著西裝,想特別D姐,sorry X 8000

8000兄 成日無上來了
Saving Private Kai人

回覆 #649 Relentless 的帖子

you can wear kilts~

回覆 #650 steveyue 的帖子

佢唔係浳丫 ?

引用:
原帖由 derek 於 1-6-2007 18:40 發表
佢唔係浳丫 ?
人地可能諗緊講咩大我地,可能今次話"你地好q有錢咩,買哂全香港d bb彈ar"

回覆 #653 ivan_31 的帖子

you will scare him man...

引用:
原帖由 ivan_31 於 1-6-2007 18:55 發表

人地可能諗緊講咩大我地,可能今次話"你地好q有錢咩,買哂全香港d bb彈ar"
佢當我講既野流既....話左佢做到神跡我先幫佢出彈錢同車錢...做唔到1個仙都唔俾佢:x :x

引用:
原帖由 忽必烈 於 1-6-2007 19:30 發表

佢當我講既野流既....話左佢做到神跡我先幫佢出彈錢同車錢...做唔到1個仙都唔俾佢:x :x
我果日都黎
會帶多2包彈黎費時有得瀨
同帶埋相機見證一下神跡既降臨

引用:
原帖由 leolau9876hk 於 1-6-2007 20:50 發表

我果日都黎
會帶多2包彈黎費時有得瀨
同帶埋相機見證一下神跡既降臨
i bring laptop/camera~

八神唔出聲係有原因架 !!  
佢係餘下時間整多幾枝神槍
到時擺檔賣神槍

引用:
原帖由 登艇友 於 1-6-2007 21:45 發表
八神唔出聲係有原因架 !!  
佢係餘下時間整多幾枝神槍
到時擺檔賣神槍
有冇得試槍先

引用:
原帖由 leolau9876hk 於 1-6-2007 21:48 發表

有冇得試槍先
試成27分鐘先得wo

發新話題