發新話題

博c模型

前幾排係英國個 airsoft forum 都有條友仔吹到自已支原裝馬仔 Glock18 射程有個足球場禁遠…

引用:
原帖由 yannchambrier 於 2-6-2007 00:15 發表
前幾排係英國個 airsoft forum 都有條友仔吹到自已支原裝馬仔 Glock18 射程有個足球場禁遠…
so??

引用:
原帖由 yannchambrier 於 2-6-2007 00:15 發表
用拋物線+高度,應該係可以的
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

佢係咪用d隻彈ga

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 2-6-2007 00:27 發表

用拋物線+高度,應該係可以的
又黎個抽水乎?

引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 1-6-2007 23:12 發表
好耐冇上黎,呢個post足足睇左一個鐘........
我覺得佢極有可能放飛機........
就算佢黎小弟估計神槍用水電之外,摩打係用水冷散熱...........
神槍擁有者可能係咁諗,要各位c兄落場,一槍死的話大家 ...
一雞八千飛,成地BB彈,唔中彈都滑死啦!

引用:
原帖由 attacker2006 於 2-6-2007 00:27 發表
佢係咪用d隻彈ga

派膠呀
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 RYODLi 於 1-6-2007 23:16 發表

你緊係冇睇前幾版某高手師兄整既trailer
個「膠神8000」機械人都不知幾咁勁呀,見一個埋黎就殺一個…永冇放過
我睇左 好正! 仲想幫佢配音tim

嘩....估唔到仲有咁多人係度講無為野......
好la....
見你地咁識野...
我問大家一個問題...
有邊個知咩係pdi齒ar

引用:
原帖由 jackyafk 於 2-6-2007 00:59 發表
嘩....估唔到仲有咁多人係度講無為野......
好la....
見你地咁識野...
我問大家一個問題...
有邊個知咩係pdi齒ar
sorry~我唔識我一心只想睇一雞8000飛

PS. 我呢個新仔會落場感受下的

我都想問,打到一雞八千飛的波箱,是不是用「牙」齒才行呀?

我真係想睇下你地班白x有幾多人知道......
不過我睇有人會識lo.....哈哈哈哈!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 jackyafk 於 2-6-2007 01:09 發表
我真係想睇下你地班白x有幾多人知道......
不過我睇有人會識lo.....哈哈哈哈!!!!!!!!!!!!!!!!
識唔識唔緊要,大家都係想開開眼界者,或者係ar"前輩"你眼中我係一個白X la,我都係想開開眼界唔再做白x

重申多次

一雞8000飛的過程,會由我cgf 戰地記者拍低,唔爆youtube upload 的上限,我會即日post 上youtube / upload 上一d web space 比人download, 比全球wargame 師兄一睹"一雞8000飛"

cgf 上下都好睇你台戲,唔好令我地失望
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 2-6-2007 01:12 發表
重申多次

一雞8000飛的過程,會由我cgf 戰地記者拍低,唔爆youtube upload 的上限,我會即日post 上youtube / upload 上一d web space 比人download, 比全球wargame 師兄一睹"一雞8000飛"
...
佢話唔識就係白x

發新話題