發新話題

博c模型

引用:
原帖由 RYODLi 於 1-6-2007 23:16 發表

你緊係冇睇前幾版某高手師兄整既trailer
個「膠神8000」機械人都不知幾咁勁呀,見一個埋黎就殺一個…永冇放過
係[戰狼8000]OR[攞你命8000]

請問jackyafk一雞八千是如何做到呢?又可唔可以post下你支神槍出黎比在下先開開眼界呢?

引用:
原帖由 jackyafk 於 2-6-2007 00:59 發表
嘩....估唔到仲有咁多人係度講無為野......
好la....
見你地咁識野...
我問大家一個問題...
有邊個知咩係pdi齒ar
神呀, 你唔係話俾人改的嗎? 點解你又識咁多呢?

我記得你一開始係話你把槍係博C架~ 仲用左3年..
引用:
原帖由 jackyafk 於 28-5-2007 10:41 發表
各位c兄....我比佢整過把m4...打左3年..
3年內每個星期都有打game..每場game都打過萬飛wo....
佢都唔係咁差姐....
你係唔知,所以問人? 定係你知答案,考咁多位師兄?
奇怪..
如果你識,又點解要俾人改? 如果你唔識...咁你咪係...

14.為保障閣下,禁止公佈或使用店舖/商戶真實名稱,建議用諧音/代詞 。如因公佈或使用槍店真實名稱而惹上法律問題,將是發佈者之責任。

本帖最近評分記錄
  • golliwog19 威望 -5 14.為保障閣下,禁止公佈或使用店舖/商 ... 2-6-2007 08:48
  • golliwog19 金錢 -5 14.為保障閣下,禁止公佈或使用店舖/商 ... 2-6-2007 08:48
嬴得仰望,奪去了感覺,快樂也是幻覺。

引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 2-6-2007 02:15 發表
請問jackyafk一雞八千是如何做到呢?又可唔可以post下你支神槍出黎比在下先開開眼界呢?
你唔答佢,佢當你係白x

jackyafk兄,
唔好話我地屈你la~

--------------------------------------------------------------------------------
於29-5-2007 17:52 #92,
網友chiu_chiu74 提出:
"我有興趣助C兄你洗脫嫌疑,
如果C兄你肯表演多次既, 彈錢我出~"

之後:

網友jackyafk(即係你)
於29-5-2007 18:02 #95,
作出回應:
"哈....好ar....我6 月24放假.....
我會打game...有性趣咪黎lo.....
咁我多謝你4 包彈先la....chiu_chiu74"

根據2位網友既對話作出分析:

第一:
網友chiu_chiu74話係請你表演,而且比埋彈錢
jackyafk(即係你)答應既~並話6月24日放假
意思即係必定會出席

第二:
你亦都志在必得得到4包彈,
表示你已經承諾今次表演演出

最後:
係你冇睇清楚人地講咩
佢話表演,唔係打game
根本由一開始就冇人話打game
係你自己9唔搭8地話打game
--------------------------------------------------------------------------------

結論係:你要於6月24日大埔鳳園為我地表演"1雞8000"
而唔係打game,仲有,既然你有信心約我地睇表演,點解冇信心留電話?

引用:
原帖由 MarK-C 於 2-6-2007 02:26 發表
jackyafk兄,
唔好話我地屈你la~

於29-5-2007 17:52 #92,
網友chiu_chiu74 提出:
"我有興趣助C兄你洗脫嫌疑,
...
佢想打ge 我地大把人陪佢,我地已經10幾人報左名,唔知點解"八神"哥係咁話我地無雷唔敢去,真係諗極都唔明

可能PDI係形容我地"People Dun Intellect"~
小弟不才唔知PDI齒係乜~
不過我知道當電流流經馬達時會令馬達內的線圈產生磁力~繼而帶動軸心轉動~但電流經過的同時也會產生熱能~與及軸心轉動時所產生的磨擦力同樣會產生熱能~在兩個產生熱能的動作下~軸心所產生的磨擦熱能也會隨時間急速上升~大概兩分鐘左右就可以將一支普通狗變做"熱狗"及"辣狗"~
如果8000飛可以係兩分鐘內射出(假設天梯可行)~那麼可能是電壓增加~但同時熱能會倍數上升~
小弟真的不才~所以小弟都想開開眼界~但可惜小弟當天有要事在身不能動身~
還請各師兄代為見證~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

咁ge表演,用橡根馬紙都要去啦!

其實到最後...樓主把槍咩環境?
我地都要關心下樓主架嘛~
嬴得仰望,奪去了感覺,快樂也是幻覺。

引用:
原帖由 westdog 於 2-6-2007 02:33 發表
可能PDI係形容我地"People Dun Intellect"~
小弟不才唔知PDI齒係乜~
不過我知道當電流流經馬達時會令馬達內的線圈產生磁力~繼而帶動軸心轉動~但電流經過的同時也會產生熱能~與及軸心轉動時 ...
一雞8000飛的過程,會由我cgf 戰地記者拍低,唔爆youtube upload 的上限,我會即日post 上youtube / upload 上一d web space 比人download, 比全球wargame 師兄一睹"一雞8000飛"

去唔到都可以睇轉播
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 2-6-2007 03:05 發表

一雞8000飛的過程,會由我cgf 戰地記者拍低,唔爆youtube upload 的上限,我會即日post 上youtube / upload 上一d web space 比人download, 比全球wargame 師兄一睹"一雞8000飛"

去唔到都可以睇轉播
唔...

有興趣睇 3G 視象直播既朋友歡迎留個電話俾我, 橫惦我有 4 張 3G SIM card, 每個number射 30 分鐘Video call 我都仲俾得起既.

引用:
原帖由 oldmanyin 於 2-6-2007 02:41 發表
其實到最後...樓主把槍咩環境?
我地都要關心下樓主架嘛~
唔通就係傳說中電腦界移植過wargame界既....... 乾電水冷系統 ?!

引用:
原帖由 jackyafk 於 2-6-2007 00:59 發表
嘩....估唔到仲有咁多人係度講無為野......
好la....
見你地咁識野...
我問大家一個問題...
有邊個知咩係pdi齒ar
pdi 齒我未見過, 但係聽過打咩野力都ok, 但係.........
而家za, firxt, set 完要打到8000 唔難, 但係唔係一雞過囉......
仲有馬老二原裝膠杯士, 電制可以頂到1560000 飛..........咩?
仲有個麼打....打左1560000 飛都未玩完?
大哥, 你一係吹緊水, 一係咩都唔識啫.......
咪玩啦..............

引用:
原帖由 華田 於 2-6-2007 03:59 發表

pdi 齒我未見過, 但係聽過打咩野力都ok, 但係.........
而家za, firxt, set 完要打到8000 唔難, 但係唔係一雞過囉......
仲有馬老二原裝膠杯士, 電制可以頂到1560000 飛..........咩?
仲有個麼打....打左1560000 飛都未玩完?
大哥, 你一係吹緊水, 一係咩都唔識啫.......
咪玩啦..............
你唔好大我地既神呀...佢咁問實有D野既....但答左又點....佢味又係要去到時

唔淆o既就o係你個約戰post留電話啦!

發新話題